Factory stereo system Amp - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Pre-2005 V6 Mustang



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 11-02-2011, 04:04 PM   #1
Registered User
Newbie
 
Join Date: Nov 2011
Region: Mississippi
Posts: 2
Smile Factory stereo system Amp

I bought a 2000 v6 and someone had a system in it before I got it. They took it out prior to me getting it and never hooked the factory radio back up. I am attempting to hook the amp back up as I FINALLY found it (LOL). Anyway I have like four plugs other than the power and speaker plugs. I am assuming that the (4) other plugs go to the amp ?? I want to plug it back in so the original system will work as I have found out that the speakers on the factory side are ran through the amp. Anyone know where I can find a picture showing how the plugs go back into the factory amp? I can only get a couple of my fingers in under the space but figured if i knew where they went I'd be able to make it.
Appreciate any help you can offer
Thank's
mustang2000 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-02-2011, 04:50 PM   #2
Registered Member
Regular
 
waybad's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Region: Indiana
Posts: 23
Any of the others the remote or ground wires?
waybad is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2011, 05:18 PM   #3
Registered User
Newbie
 
Join Date: Nov 2011
Region: Mississippi
Posts: 2
Re: Factory stereo system Amp

Quote:
Originally Posted by waybad View Post
Any of the others the remote or ground wires?
I just got it working. I found that they had only unplugged the factory amp. WHEW ! Sure was a tight spot getting into it lol. One cable for power and one for the speakers, not sure about others, must be the remote your referring too I guess. Thank You for the reply.
mustang2000 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-02-2011, 06:11 PM   #4
Registered Member
Regular
 
waybad's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Region: Indiana
Posts: 23
Is it a blue wire ? Remote wires are typically a blue color
waybad is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Pre-2005 V6 Mustang

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
audio system problem DTRJ04 Mustang Audio & Video 2 07-01-2011 03:09 PM
new system dandan Mustang Audio & Video 0 07-01-2011 03:00 PM
replacing mach 460 sound system in 96 gt?? vinnygt Mustang Audio & Video 25 06-28-2011 11:13 PM

» Like Us On Facebook



12:53 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.