95 mustang crank sensor?????? - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Pre-2005 V6 Mustang



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 02-11-2013, 10:26 AM   #1
Registered User
Newbie
 
Join Date: Feb 2013
Location: Marietta
Region: Ohio
Posts: 9
Mustang was not running at all replaced the camshaft sensor it started right up. Now it's not running again. It happened after the degas bottle was taken off and cleaned then put back on. Any ideas? I'll add more info later. My friend is the one working on it. Thanks for any suggestions.***There is a loose wire under the intake on the left side of the motor (drivers side) it is a white wire with a pink strip up it not sure where it goes. The fans on the car are running constantly when car is turned on. Has anyone had any luck with duralast cam shaft positioning sensors? Any suggestions?
jennaeM95 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Pre-2005 V6 Mustang

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



10:07 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.