Stereo head unit - Page 2 - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Pre-2005 V6 Mustang



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 07-01-2013, 01:04 AM   #36
Registered Member
Regular
 
1slosix's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: Tennessee
Posts: 7,311
post pics of the harness'es teeth so i can see if i have the right one or not. just the outside casing wont help. that's how i got confused when i ordered this thing in the first place lol
__________________

carving corners like a boss
1slosix is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-01-2013, 01:06 AM   #37
Registered Member
Regular
 
Milehigh STK's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Colorado Springs
Region: Colorado
Posts: 379
Quote:
Originally Posted by 1slosix View Post
post pics of the harness'es teeth so i can see if i have the right one or not. just the outside casing wont help. that's how i got confused when i ordered this thing in the first place lol
Alright I'll dig it out and see what I can find!
Milehigh STK is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2013, 11:37 PM   #38
Registered Member
Regular
 
V6trying2upgrad's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Annapolis
Region: Maryland
Posts: 31
Quote:
Originally Posted by 1slosix View Post
post pics of the harness'es teeth so i can see if i have the right one or not. just the outside casing wont help. that's how i got confused when i ordered this thing in the first place lol
From the info you guys have I also have the Mach 460 audio set up and would love to buy a new unit. How can I take my stock head unit out to post a pic of it? Do I need pins?
V6trying2upgrad is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-01-2013, 11:40 PM   #39
Registered Member
Regular
 
1slosix's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: Tennessee
Posts: 7,311
no just remove the bezel around the shift handle...then pull off the trip around the radio and a/c vents with a flat head (be careful but forceful)..there are two screws holding the radio in..
__________________

carving corners like a boss
1slosix is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 12:06 AM   #40
Registered Member
Regular
 
V6trying2upgrad's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Annapolis
Region: Maryland
Posts: 31
I don't have a shift bezel as I have an automatic. Will I need a new wiring harness to connect your aftermarket unit or do you have one? And how much were you looking for the head unit?
V6trying2upgrad is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 12:23 AM   #41
Registered Member
Regular
 
1slosix's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: Tennessee
Posts: 7,311
Yes you have a shift bezel even with an auto...its the trim around the shifter as for the wiring harness..won't know if it'll fit either of your units till I see your plugs..and no I don't have a head unit I'm sorry. And yes you'll need a new harness to connect something to the OEM harness
__________________

carving corners like a boss
1slosix is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 10:22 AM   #42
Registered Member
Regular
 
Milehigh STK's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Colorado Springs
Region: Colorado
Posts: 379
Quote:
Originally Posted by 1slosix View Post
Yes you have a shift bezel even with an auto...its the trim around the shifter as for the wiring harness..won't know if it'll fit either of your units till I see your plugs..and no I don't have a head unit I'm sorry. And yes you'll need a new harness to connect something to the OEM harness
I got first dibs on the harness if it fits!
Milehigh STK is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 10:36 AM   #43
Registered Member
Regular
 
V6trying2upgrad's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Annapolis
Region: Maryland
Posts: 31
Lol alright. I don think in gonna change my head unit anyways
V6trying2upgrad is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 09:41 PM   #44
Registered Member
Regular
 
Milehigh STK's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Colorado Springs
Region: Colorado
Posts: 379
alright im finally home from vacation. so is it the wiring harness that you have? and also do i need the harness with the amplifier integration?
Milehigh STK is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 11:00 PM   #45
Registered Member
Regular
 
Milehigh STK's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Colorado Springs
Region: Colorado
Posts: 379
Here
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image-2319783968.jpg
Views:	44
Size:	389.3 KB
ID:	117200   Click image for larger version

Name:	image-222860001.jpg
Views:	42
Size:	335.8 KB
ID:	117201  

Click image for larger version

Name:	image-695474260.jpg
Views:	37
Size:	398.2 KB
ID:	117202  
Milehigh STK is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 11:11 PM   #46
Registered Member
Regular
 
1slosix's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: Tennessee
Posts: 7,311
the pics need to be of the other end of the wiring harness...where it plugs into the radio. so we can see the pins inside the harness
__________________

carving corners like a boss
1slosix is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 11:13 PM   #47
Registered Member
Regular
 
Milehigh STK's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Colorado Springs
Region: Colorado
Posts: 379
Oh sorry one sec
Milehigh STK is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 11:13 PM   #48
Registered Member
Regular
 
1slosix's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: Tennessee
Posts: 7,311
no biggie..ill look at it tomorrow though cause i'm heading off to sleep
__________________

carving corners like a boss
1slosix is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 11:18 PM   #49
Registered Member
Regular
 
Milehigh STK's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Colorado Springs
Region: Colorado
Posts: 379
This right?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image-1414028535.jpg
Views:	45
Size:	397.3 KB
ID:	117210   Click image for larger version

Name:	image-3089763306.jpg
Views:	41
Size:	286.8 KB
ID:	117212  

Milehigh STK is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 11:33 PM   #50
Registered Member
Regular
 
1slosix's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: Tennessee
Posts: 7,311
Quote:
Originally Posted by Samueldstrk View Post
This right?
yeah that'll help. ill look at the harness i have tomorrow to see if i have the right one
__________________

carving corners like a boss
1slosix is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2013, 11:45 AM   #51
Registered Member
Regular
 
Milehigh STK's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Colorado Springs
Region: Colorado
Posts: 379
Alright and Ill probably just order off crutch field where they include everything for free
Milehigh STK is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Pre-2005 V6 Mustang

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



02:31 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.