Intake - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Pre-2005 V6 Mustang



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 09-11-2014, 08:51 AM   #1
Registered Member
Regular
 
Alwhises's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Pecos
Region: Texas
Posts: 25
Intake

I added a new sr intake to my 2004 but the check engine light came on and I'm pretty sure everything is on right ?
Alwhises is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-11-2014, 09:04 AM   #2
Registered Member
Regular
 
Semerollin's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Gadsden
Region: Alabama
Posts: 53
Do you have a tune.

Sent from my SM-G900V using Mustang Evolution mobile app
Semerollin is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2014, 09:21 AM   #3
Registered Member
Regular
 
Alwhises's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Pecos
Region: Texas
Posts: 25
Nope
Alwhises is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-11-2014, 11:10 AM   #4
Registered Member
Regular
 
kickerofdoom's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Region: Maryland
Posts: 1,868
Tune is what you need


Sent from my iPhone using Mustang Evolution
kickerofdoom is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2014, 11:32 AM   #5
Registered User
Newbie
 
jstang00's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 18
@Alwishes...I had an CAI from AM and it ran good with no check engine. I would hook up a scan tool to pull the code, then go to this website call OBD II Codes. You can look up the code that way and have a definite start. Hope this helps. Oh yeah and by the way, you don't need a tune

Sent from my SM-N900T using Mustang Evolution mobile app
jstang00 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2014, 11:33 AM   #6
Registered Member
Regular
 
Iryan7's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Chilhowie
Region: Virginia
Posts: 219
I don't have tune and my check engine light is off. Check on your MAF and make sure it's sealed good. Could be your MAF sensor is unplugged or you're leaking in air at some point due to not tightened hose clamps.


Sent from my iPhone using Mustang Evolution
Iryan7 is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2015, 07:07 AM   #7
Registered Member
Regular
 
Mobley's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Detroit
Region: Michigan
Posts: 49
make sure o2 air temperature sensor is going with the flow of the air. Mine did the same thing

Sent from my SGH-M819N using Mustang Evolution mobile app
Mobley is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Pre-2005 V6 Mustang

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
COLD AIR INTAKE or SHAKER COLD AIR INTAKE zalizar21 2005-2010 V6 Mustang 14 08-19-2012 08:41 AM
Boss intake manifold and the stock intake Yellow50 2011-2014 Mustang GT 43 04-26-2012 07:30 AM
94gt factory cold air intake vs aftermkt cold air intake justjake94boss 1979-1995 Mustang GT 1 04-15-2012 12:22 PM
Intake Manifold vs Intake Man-child jbanks 1996-2004 Mustang GT 17 08-02-2011 05:55 AM
intake porting and powdercoating intake(RGR) 232SCstang Pre-2005 V6 Mustang 7 01-11-2004 09:41 AM

» Like Us On Facebook



12:12 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.