Gauge problem - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 05-01-2011, 12:38 AM   #1
Registered Member
Regular
 
Jettin Stang's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 198
Gauge problem

the plug for the oil pressure and fuel level came part of the way unplugged and when i plugged it back in the gauges havent worked since then does anyone know how to fix it
Jettin Stang is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-01-2011, 02:14 AM   #2
Road Trip!
 
Join Date: Dec 2010
Region: Other
Posts: 2,268
Re: Gauge problem

Fuse?
93CobraGuy is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2011, 02:17 AM   #3
Road Trip!
 
Join Date: Dec 2010
Region: Louisiana
Posts: 1,635
Don't those have that little circuit board in the top corner of those clusters? I think my old car had that problem.
Alscobra is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-01-2011, 03:08 AM   #4
Registered Member
Regular
 
Jettin Stang's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 198
I checked all the fuses they were all gd....idk I didn't look..my buddy said that unplugging the battery for a day mite work so I'll have to find out when I get up
Jettin Stang is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2011, 09:55 AM   #5
Road Trip!
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 8,044
I dought unplugging the battery would fix it but worth a shot I guess.if your looking to reset battery memory you can usually unplug the battery and take the positive and neg leads and hold them together for a few mins.its allot quicker
dreamstang is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2011, 12:07 AM   #6
Registered Member
Regular
 
Jettin Stang's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 198
Yea unplugging the battery didn't work
Jettin Stang is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2011, 12:11 AM   #7
Road Trip!
 
Join Date: Dec 2010
Region: Louisiana
Posts: 1,635
Take the cluster out. In one of the corners there is a little circuit board that can be pulled out. It's probably gonna be that.
Alscobra is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2011, 12:17 AM   #8
Registered Member
Regular
 
Jettin Stang's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 198
I pulled the plugin out thats for the 2 gauges and plugged it back in and that didn't work either
Jettin Stang is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2011, 02:05 AM   #9
Registered Member
Regular
 
Jettin Stang's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 198
Could it be the instrument voltage regulator?
Jettin Stang is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gauge and headlight problem MikeMaz7 1979-1995 Mustang GT 6 02-27-2011 04:56 PM
Help glo gauge problem tvsr General Mustang Discussion 7 11-02-2010 11:02 PM
Gauge Wire Routing w/CDC gauge pod tripod_2005 2005-2010 Mustang GT 13 04-30-2010 12:46 PM
1995 convertable 5.0 temp/fuel gauge problem rwb223 1996-2004 Mustang GT 3 03-10-2010 01:55 AM
gauge problem red herring The Bar 5 07-11-2005 02:26 PM

» Like Us On Facebook



11:41 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.