i need help - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 04-17-2012, 10:59 AM   #1
Registered User
Newbie
 
frankie1993's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Region: Oklahoma
Posts: 4
i need help

I got a 1993 mustang used to be four cylinder converted it to a 5.0 it died on me a couple days ago it was blowing black smoke and ran for 3 mins and died never started back so I figured I'd change tha intake all tha senssors I've changed to computer I've changed everything distributor coil everything but still no fire to my injectors can some please help

---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------

and I changed tha feul.pressure regulator put 24 pound injectors and maf on it idk wat tha problem is
frankie1993 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-17-2012, 11:00 AM   #2
Registered Member
Regular
 
McNassty's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 600
Timing?
McNassty is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2012, 11:05 AM   #3
Registered User
Newbie
 
frankie1993's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Region: Oklahoma
Posts: 4
but I'm not getting pulse to.my injectors
frankie1993 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-17-2012, 11:18 AM   #4
Road Trip!
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 8,044
Pip or tfi module?

---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------

Did those come with the new distributor? Also check the wiring for those parts and engine grounds.
dreamstang is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 11:14 AM   #5
Registered User
Newbie
 
frankie1993's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Region: Oklahoma
Posts: 4
brand new ditributor

---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------

it will.start wit either immediately just no injector.pulse new computer new relays evertythkng is new besides tha hiring harness
frankie1993 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 11:21 AM   #6
Road Trip!
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 8,044
Check the connections on the salt and pepper shakers.

Or the pip.if its the pip try unplugging the spout and see if it works.
dreamstang is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 02:33 PM   #7
Registered User
Newbie
 
frankie1993's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Region: Oklahoma
Posts: 4
no power to.my black plug

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

do I need a nnew wiring harness or is there a rely or fuseable link anywhere
frankie1993 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 03:12 PM   #8
Road Trip!
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 8,044
I think that plug gets its power from the Ecm. Those plugs have been known to go bad.make sure the wires aren't damaged, and and all the pins are in the plug correctly and clean.
dreamstang is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



08:14 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.