Werid? - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 06-30-2012, 01:52 AM   #1
Registered Member
Regular
 
1Mustang89's Avatar
 
Join Date: May 2012
Region: Ohio
Posts: 73
Werid?

89 mustang gt. k so todayy radio, blower and turn signals stopped working so I replaced those fuses and it's still not working. What else could it be?
1Mustang89 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-30-2012, 02:34 AM   #2
Registered Member
Regular
 
Join Date: Oct 2011
Region: Texas
Posts: 89
Check Ur wiring diagram
1fst86 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2012, 05:53 AM   #3
Road Trip!
Supporter
 
Join Date: Jun 2006
Region: Missouri
Posts: 8,779
Re: Werid?

You probably have a short circuit and it blew the new fuse right after you installed it.
Trojan Horse is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-30-2012, 11:00 AM   #4
Registered Member
Regular
 
1Mustang89's Avatar
 
Join Date: May 2012
Region: Ohio
Posts: 73
What do I check for?

---------- Post added at 09:21 AM ---------- Previous post was at 08:56 AM ----------

Ok got it in today and everything worked. We ha a bad storm yesterday that I drove throu mayn't
Water hit some wires?

---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------

Ok jk. When I put my
Key on the first position where the cr is not started by the electronics work.....everything works but when I start the car nothing does . Why could tht be I'm so confused
1Mustang89 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2012, 12:19 PM   #5
Road Trip!
Supporter
 
Join Date: Jun 2006
Region: Missouri
Posts: 8,779
Re: Werid?

Quote:
Originally Posted by 1Mustang89 View Post
What do I check for?

---------- Post added at 09:21 AM ---------- Previous post was at 08:56 AM ----------

Ok got it in today and everything worked. We ha a bad storm yesterday that I drove throu mayn't
Water hit some wires?

---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------

Ok jk. When I put my
Key on the first position where the cr is not started by the electronics work.....everything works but when I start the car nothing does . Why could tht be I'm so confused
Sounds like your ignition switch is not working properly.
You may need to replace the electrical portion of the switch.


Yes, enough water splashed into the electrical wiring could cause that.
Trojan Horse is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT

« Help | Question? »
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



06:08 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.