Another bother ...... - Page 2 - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 07-13-2012, 05:29 PM   #36
Registered Member
Regular
 
Quball19's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Region: Indiana
Posts: 339
Sensor on back of intake
Quball19 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-13-2012, 05:34 PM   #37
Road Trip!
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 8,044
bare with me cause i dont remember the stocker very well. but it is in the water passage right?
dreamstang is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2012, 05:36 PM   #38
Registered Member
Regular
 
Quball19's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Region: Indiana
Posts: 339
Yes, drivers side back on intake

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------

Stocker?
Quball19 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-13-2012, 05:37 PM   #39
Road Trip!
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 8,044
Quote:
Originally Posted by Quball19
Yes, drivers side back on intake

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------

Stocker?
Stock/stocker lol
dreamstang is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2012, 05:38 PM   #40
Registered Member
Regular
 
Quball19's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Region: Indiana
Posts: 339
Quote:
Originally Posted by dreamstang

Stock/stocker lol
Not stocker lol ...built
Quball19 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2012, 05:49 PM   #41
Road Trip!
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 8,044
lol. my bad.
either way similar. i just remember the sensor location being toward the front. and im sure even the aftermarket is the same.

mine is a carbed intake so its much different.
dreamstang is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2012, 05:59 PM   #42
Registered Member
Regular
 
Quball19's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Region: Indiana
Posts: 339
Well my bad there is a ETC and IAC . ETC is in front IAC is in back which should be hooked to
Quball19 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2012, 06:03 PM   #43
Road Trip!
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 8,044
Quote:
Originally Posted by Quball19
Well my bad there is a ETC and IAC . ETC is in front IAC is in back which should be hooked to
ok gotcha. that was the bare with me part! lol

i just find it wierd that the gauges it working but only showing 170.

you want your normal operating temp around 195 ish. what i would do is use some sort of thermometer and double check some temps to verify if everything is accurate.
dreamstang is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2012, 06:06 PM   #44
Registered Member
Regular
 
Quball19's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Region: Indiana
Posts: 339
Well do might have to move.because who hooked it up ran it to sensor on back
Quball19 is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



10:19 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.