electrical issue. - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 08-23-2012, 08:56 PM   #1
Registered Member
Regular
 
Rob94gt's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: Kentucky
Posts: 43
electrical issue.

Hey I just got done putting gt40 p heads and a explorer intake on my car.
And I started it up today. But my battery light is on now and my temp,fuel,and oil pressure gauges don't work. My battery gauge works thou.
I guess what I'm wondering is: have any of y'all lost power to the factory gauges b4 and what was the problem ?
Rob94gt is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-23-2012, 09:01 PM   #2
Road Trip!
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 8,044
sounds like you have a short or left something unplugged. mine did something similar when i had a short on a wire to the alternator.
dreamstang is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2012, 09:08 PM   #3
Registered Member
Regular
 
Rob94gt's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: Kentucky
Posts: 43
Ok thansk. It's was getting late when I left on. I checked the connection on the alt

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

Ok I'll check the alternator tommorow. I'll get my tester out and check some things. My battery is fully charged. So I know it ain't that. Do u know what causes the battery light to come on even if u have a charged battery. A bad alternator mabye?
Rob94gt is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-23-2012, 09:09 PM   #4
Road Trip!
 
Join Date: Apr 2011
Region: Indiana
Posts: 8,044
you maybe able to use a wiring scematic with the parts you listed and see if you can trace them to a common area. and your welcome.
dreamstang is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2012, 09:16 PM   #5
Registered Member
Regular
 
Rob94gt's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: Kentucky
Posts: 43
Alright. I'll look into it
Rob94gt is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



02:21 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.