Opinions? Suggestion? - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 01-29-2013, 07:01 AM   #1
Registered Member
Regular
 
94GT302's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: Missouri
Posts: 98
Opinions? Suggestion?

1994 mustang gt

Put new dizzy, MAF, PIP, TFI, plugs, wires, cap, rotor, fuel filter and pump in it all in the last couple months

Before you could drive it when the weather was colder and it would drive fine but when it started warming up you could drive and as soon as you came to a stop it would "miss" and run like crap. So I change all the above before winter hit and it seemed to help but still had a miss when you was driving but it was a slight miss and then it would go away. Drive it to work this morning (it's about 66 degrees) and as soon as I put it in park it starts idling erratically and then dies. Try to start it again and nothing at all. Sit for about 30min and start it then it will run for a min or two the dies again.

Any help would be appreciated I'm stuck on this one. After it sits all day I guarantee it will fire right up cuz this is what it did a while back
94GT302 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-29-2013, 09:34 AM   #2
Registered Member
Regular
 
sprdave's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: GTA
Region: Canada
Posts: 148
I would check all the lines and make sure there isn't a vacuum leak.
sprdave is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2013, 03:59 PM   #3
Registered Member
Regular
 
Billymich's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Chicago
Region: Illinois
Posts: 861
Check, timing (never hurts and is easy), fuel filter? Are you losing coolant at all?

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

EGR, is that still present?
Billymich is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-31-2013, 02:46 AM   #4
Registered Member
Regular
 
94GT302's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: Missouri
Posts: 98
Timing is ok, coolant is fine and yes the EGR Is still present. Fuel filter isn't even a month old
94GT302 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 12:09 AM   #5
Registered Member
Regular
 
94GT302's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: Missouri
Posts: 98
This is a really late reply but come to find out my fuel pump was bad!.....the pump was getting hot and vapor locking in a way....it would sent air but no fuel. Put the BBK 255 in it and I haven't had a problem since. Besides having to change the pressure regulator because the pump blew the stock one up..
94GT302 is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



05:15 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.