HELP - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 03-14-2013, 03:22 PM   #1
Registered Member
Regular
 
Vazqueza90's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bell,Los Angeles
Region: California
Posts: 199
HELP

I just bought new door actuators for my 89 stang from LMS
My passenger door works but my driver side doesn't want to work
Vazqueza90 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-14-2013, 04:14 PM   #2
Registered Member
Regular
 
mustangmania91's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: mayslick
Region: Kentucky
Posts: 143
Could be a bad switch and or a wire grounding out
mustangmania91 is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2013, 04:19 PM   #3
Registered Member
Regular
 
Vazqueza90's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bell,Los Angeles
Region: California
Posts: 199
Quote:
Originally Posted by mustangmania91 View Post
Could be a bad switch and or a wire grounding out
But the old one worked perfectly jus buzzed when it will lock
Vazqueza90 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-14-2013, 04:44 PM   #4
Registered Member
Regular
 
Vazqueza90's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bell,Los Angeles
Region: California
Posts: 199
It has power cause when I pull it out n press the button it works great
Vazqueza90 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 06:11 AM   #5
Registered Member
Regular
 
mustangmania91's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: mayslick
Region: Kentucky
Posts: 143
If it works when u pull the switch out but not when installed it sounds like the switch is grounding out
mustangmania91 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 10:12 AM   #6
Registered Member
Regular
 
Vazqueza90's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bell,Los Angeles
Region: California
Posts: 199
Quote:
Originally Posted by mustangmania91 View Post
If it works when u pull the switch out but not when installed it sounds like the switch is grounding out
I put my old one back on and it works perfectly except the buzzing noise when it locks
So can it still be my switch
Vazqueza90 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 08:29 PM   #7
Registered Member
Regular
 
Tominkc's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Region: Kansas
Posts: 374
Send a message via Yahoo to Tominkc
Could be that when you put the switch back in its putting pressure on the wire and not letting itself contact when you push it!! Make sure that its not touching when you reinstall it!
Tominkc is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Members Mustangs

Red

Red89

PJs Stang

Cavie69
Add your Mustang
» Like Us On Facebook



04:15 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.