Running rough - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 05-15-2013, 07:13 PM   #1
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2012
Region: West Virgina
Posts: 68
Running rough

Will o2 sensors cause my 88 mustang to idle high and buck after the motor get warm
Mustangnutz is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-15-2013, 08:44 PM   #2
Registered Member
Regular
 
92coupe's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Midland
Region: Texas
Posts: 66
I would check more along the lines of a vacuum leak or a bad or out of adjustment tps
92coupe is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2013, 05:23 AM   #3
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2012
Region: West Virgina
Posts: 68
I have done all. That and still doing it
Mustangnutz is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-16-2013, 07:08 AM   #4
Registered User
Newbie
 
Join Date: May 2013
Location: Clarksville, AR
Region: Arkansas
Posts: 5
On my 94, the MAF sensor was dirty and it worked fantastic. They have a MAF sensor cleaner at you local auto parts store.
BenzTwinz is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2013, 07:25 AM   #5
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2012
Region: West Virgina
Posts: 68
Car I still speed density hasn't been converted to MAF yet it has new map sensor new iac valve new tab and tad new tps and still did not fix the problem thanks for all the help
Mustangnutz is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2013, 07:36 AM   #6
Registered Member
Regular
 
tonyd01gt's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: ayden
Region: North Carolina
Posts: 1,065
is you car showing any DTC codes?
tonyd01gt is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2013, 07:47 AM   #7
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2012
Region: West Virgina
Posts: 68
All the things list above that I have all ready changed its realy getting agitating that I can't get it fixed lol thanks for the help
Mustangnutz is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



08:33 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.