No check engine light? - Page 2 - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 11-12-2013, 08:12 AM   #36
Registered Member
Regular
 
Frenchstang's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Edmonton
Region: Canada
Posts: 100
Btw ! I took out my tranny last mont and i did not touch the bell housing ! I ts been a month now and will probably be like that for a while ! I put a towel to cover the hole on the bell housing is there anythings else i should do to make sure nothing will break ? Tks
Frenchstang is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-12-2013, 08:31 AM   #37
Staff
Regular
Staff
 
scottydsntknow's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: JB MDL
Region: New Jersey
Posts: 16,581
Yeah make sure the engine isn't leaning against the firewall for a long period of time.
__________________
2000 Mustang GT Steeda #0048

Just because I give you advice, doesn't mean I know more than you. Its just means I've done more stupid ****.
scottydsntknow is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



10:59 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.