Weird problem - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 08-06-2014, 01:42 PM   #1
Registered Member
Regular
 
kyle_rivas's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 431
Weird problem

Every time I start my car "cold start" massive problem it sounds like somethings popping like in the manifold or something.... so I still tool it down the road no horsepower what so ever feels like its running off one valve maby is it my timing? I know its not right idk how to use a timing light somethings wrong and id rather ask yall instead of messing up more stuff

galaxy s4

---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------

Its a 89 5.0

galaxy s4
kyle_rivas is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-16-2014, 01:15 PM   #2
Registered Member
Regular
 
Join Date: Mar 2013
Location: Salinas
Region: California
Posts: 7,415
Did you figure out what the problem is Kyle?

If not, see if there are any trouble codes in the computer.
straybullitt is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2014, 01:18 PM   #3
Registered Member
Regular
 
Foxbody91's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Warner Robins
Region: Georgia
Posts: 285
Like repeated popping as u drive or only when you start it up?


Sent from my iPhone using Mustang Evolution
Foxbody91 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-16-2014, 02:52 PM   #4
Registered Member
Regular
 
kyle_rivas's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 431
When I started up and hit the gas but I fixed it it was my timing was off

galaxy s4
kyle_rivas is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1979-1995 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird trans problem, help! fast64 Pre-2005 V6 Mustang 1 11-28-2009 02:31 PM
weird vacuum problem jedwards242000 Pre-2005 V6 Mustang 7 05-04-2008 01:56 PM
Weird speaker problem fast64 Mustang Audio & Video 5 04-07-2008 11:31 PM
Weird starting problem... lowflyn Pre-2005 V6 Mustang 13 10-28-2005 09:20 PM
OMG.. WEIRD.. so weird.. wiarumas The Bar 14 02-17-2005 01:45 PM

» Like Us On Facebook



03:07 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.