Have a mustanh and i get the NO AUX AUDIO mess when plugging in mp3? - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 03-03-2010, 01:45 PM   #1
Registered Member
Regular
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 34
Have a mustanh and i get the NO AUX AUDIO mess when plugging in mp3?

I have 2005 for mustang. the user manual says that the aux outlets are for mp3's and stuff. I bought an adapter and plugged it in. Then I plugged up my mp3 player. Then i hit the aux button. It says NO AUX AUDIO. I am trying to find out how to fix this. My friend has the same mustang same year and her's works? How do u fix this?
telfor is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-03-2010, 02:32 PM   #2
Registered Member
Regular
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 40
Have a mustanh and i get the NO AUX AUDIO mess when plugging in mp3?

your aux cord might be bad you may have to buy a new one
rosswald is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



07:00 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.