No power to new car stereo? - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 12-15-2011, 10:45 AM   #1
Registered Member
Regular
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 32
No power to new car stereo?

I have a 2004 mustang 3.9L V6 and I just put in a new pioneer head unit and speakers, I checked all the color codes and wires and everything, and fuses and ground, but I'm getting no power to the head unit, any ideas or troubleshooting tips? Thanks for the help
imported_archer is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-15-2011, 11:12 AM   #2
Registered Member
Regular
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 38
No power to new car stereo?

is your antenna plugged in? the antenna acts as extra ground if it is plugged in then try giving it more of a ground by running a wire from a bolt or something under the dash that will provide ground to your antenna cable.
eljin is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2011, 11:13 AM   #3
Registered Member
Regular
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 43
No power to new car stereo?

Try a larger fuse.
dichali is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



10:11 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.