2013 Shaker 500 Amp Location - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 02-11-2013, 05:52 PM   #1
Registered User
Newbie
 
Join Date: Feb 2013
Location: Altamonte Springs
Region: Florida
Posts: 11
2013 Shaker 500 Amp Location

Hey guys,
I just picked up my 2013 V6 Premium...she's my 4th Mustang. My last two were an 06 and 07. The problem I'm having is, the passenger side sub has a constant static coming out of it, no matter what input or volume level (it even stays on after the car and radio are off. I was going to try and unplug the amp to see if it stopped, but can't seem to find them. Are the same location and amps as the 05-09 stangs?
Hockeyfanatic75 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-12-2013, 03:10 AM   #2
Registered Member
Regular
 
Join Date: Nov 2012
Location: Memphis
Region: Tennessee
Posts: 155
Try some dynamat. My door was rattling and it was just a loose panel.
lwandrewz is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



05:39 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.