Shaker 1000 subs with Kenwood - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 04-17-2013, 03:53 PM   #1
Registered Member
Regular
 
C_Dailey95's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Temecula
Region: California
Posts: 660
Shaker 1000 subs with Kenwood

Hey guys i need some help. I installed a Kenwood ddx370 a while back. I have the shaker 1000 installed as well but i cant seem to get the subs working with the new head unit. Im not sure if the wiring is wrong what but any help would be nice. I can get pictures as well if that will help.
C_Dailey95 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



06:48 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.