Mach 460 help! - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 08-31-2013, 07:15 PM   #1
Registered User
Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Location: Hegewisch
Region: Illinois
Posts: 1
Mach 460 help!

I have a 2001 mustang with the mach 460 in it. Has a aftermarket radio with the correct harness for the mach 460 amps. The rear speakers are amplified sound great. The front speakers are not amplified. Tried replacing amp did not work. The front tweeters work but get static when turned up to much and the 6x8 do not turn on. Sounds the same when amp is hooked up and when the amp is not hooked up. Also the speakers are not blown. What could be the problem? I need help please
Chuckdy12 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-04-2013, 12:59 PM   #2
Registered Member
Regular
 
Join Date: Jan 2013
Location: americus
Region: Georgia
Posts: 51
This may help. www.flemworld.com and the 4 6x8s are ran off the 2 amps under rear deck. The 4 2 1/2 speakers are ran of amp under dash
mr_marcus478 is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



10:12 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.