no sound coming from my mach 460 - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 04-02-2014, 07:41 PM   #1
Registered User
Newbie
 
Join Date: Apr 2014
Location: edmonton
Region: Canada
Posts: 2
no sound coming from my mach 460

I have a 2000 gt vert with the mach 460 system. It was working when I parked it for the winter, I took it out a couple days ago and there is no sound coming from any of the speakers, power is good, radio works and cd player plays but no sound. I checked all the fuses under the hood and under the steering wheel, none blown, are there fuses somewhere else for the amps? Has any one else experienced this and if so how did you resolve the problem. Thanks for any help that any one can offer!! It would seem odd that none of the speakers are working....
stacy is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-09-2014, 09:25 PM   #2
Registered User
Newbie
 
96_Mustang_GT's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 13
Quote:
Originally Posted by stacy View Post
I have a 2000 gt vert with the mach 460 system. It was working when I parked it for the winter, I took it out a couple days ago and there is no sound coming from any of the speakers, power is good, radio works and cd player plays but no sound. I checked all the fuses under the hood and under the steering wheel, none blown, are there fuses somewhere else for the amps? Has any one else experienced this and if so how did you resolve the problem. Thanks for any help that any one can offer!! It would seem odd that none of the speakers are working....
Same exact problem here..
96_Mustang_GT is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2014, 11:27 AM   #3
Registered User
Newbie
 
Join Date: Apr 2014
Location: edmonton
Region: Canada
Posts: 2
figured it out

After much effort I discovered that the amp in the dash under the cd player was blown and that was causing the no sound problem, I brought the car in and had them replace the amp in the dash and presto.... sound was back!!
stacy is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP!!! Whistling sound coming from the front/ engine making a clicking sound. Whitestang23 2005-2010 V6 Mustang 5 07-03-2013 05:36 PM
02 GT Mach 460 sound system Jdaddy42 1996-2004 Mustang GT 8 02-26-2011 03:19 PM
Mach 460 Sound System help Kaleb Mustang Audio & Video 14 01-14-2011 09:08 PM
For Rugger9de; RE: the Mach 460 Sound System OsirisGuy Mustang Audio & Video 0 05-14-2010 02:09 AM
mach 460 sound system help 968 1996-2004 Mustang GT 16 07-27-2009 07:57 AM

» Like Us On Facebook



07:21 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.