Running 2 Gauge from battery to trunk = not fun - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 05-04-2004, 05:07 PM   #1
Registered User
Regular
 
Brent's Avatar
 
Join Date: May 2003
Region: Tennessee
Posts: 11,873
Running 2 Gauge from battery to trunk = not fun

I just got done running the 2 ga from the battery to thr trunk and let me say I wont be doing it again. You cant run in through the door sills like I had my 8 gauge you have to run it along side the carpet next to the door sills. then you have to pop the back seats up and run it under the carpet and then under the backseats and let it come out at the back of the seats. I got a video of me doing it but I am not done wit the install so i will hold off on making something out of that. I had to go today and buy two distribution boxes and rca cable which cost me 85 bucks I need to go tomorrow and by some more 2 gauge clamps to hook them up to the ground and the circuit breaker.

This crap is expensive lol
__________________

Reddit
Brent is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-04-2004, 07:33 PM   #2
Registered Member
Regular
 
Join Date: Jul 2003
Region: California
Posts: 574
I ran 0 gauge in the door sills.

And I drilled a hole through the steel under the seat and popped a grommet in there and just ran it through and under.
Laser02 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2004, 07:48 PM   #3
Registered User
Regular
 
Brent's Avatar
 
Join Date: May 2003
Region: Tennessee
Posts: 11,873
it wouldnt shut when I tried to do mine. Maybe you have more room? But ti was a pain to do.

What all do you have?
__________________

Reddit
Brent is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-04-2004, 07:52 PM   #4
Legacy Member
Legacy
 
Monkey's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,286
why not install tubular subframes and run the lines underneath the car thru the sfcs. that's what i did with my old nitrous line.
__________________
**I have sigs turned off, so if you're asking for advice based on your mods, I can't see them**
Monkey is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2004, 08:00 PM   #5
Registered User
Regular
 
Brent's Avatar
 
Join Date: May 2003
Region: Tennessee
Posts: 11,873
That would cost more dollars lol. I got everything ran except for the 4 channel rca cables which i can add later no problem. No I need to buy some more clamps and get the circuit breaker on and then get the amps and subs and get it set up
__________________

Reddit
Brent is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > Mustang Audio & Video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gauge Wire Routing w/CDC gauge pod tripod_2005 2005-2010 Mustang GT 13 04-30-2010 12:46 PM
Looking for trunk 68dreamer Mustang Parts for Sale and Wanted 0 01-05-2007 08:37 PM
Moving my battery to the trunk...help PureVenom 1996-2004 Mustang GT 5 08-08-2005 10:18 PM
What to do in trunk... Dom Mustang Audio & Video 23 03-20-2005 06:52 PM

» Like Us On Facebook



07:07 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.