90 ford mustang 2.3 problems - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Mustang Evolution | Community Forums > New Member Introductions & Greetings



Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 07-19-2012, 05:24 PM   #1
Registered User
Newbie
 
Join Date: Jul 2012
Region: Oregon
Posts: 0
90 ford mustang 2.3 problems

I replaced the plugs,wires,distributor,cap,rotor,alt battery,and cables, belt, tranny,clutch kit,rear end,fuel filter ect.. And all the sudden after getting gas it has loss of power.. Spittin and sputtering when put in gear to go.. But idels fine....what do I do
Kilogram2012 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Mustang Evolution | Community Forums > New Member Introductions & Greetings

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



01:23 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.