Offroad x pipe loss of power?? - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 2005-2010 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 06-21-2012, 08:20 PM   #1
Registered User
Newbie
 
S0cuety's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Region: New York
Posts: 6
Offroad x pipe loss of power??

Just installed My second x pipe today (first one pypes bad fitment do I returned and now JBA) and it feels like I have a massive loss of power.. Has this happened to anyone else?
S0cuety is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-21-2012, 09:01 PM   #2
Registered Member
Regular
 
BaSohol's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Region: Illinois
Posts: 2,789
Quote:
Originally Posted by S0cuety
Just installed My second x pipe today (first one pypes bad fitment do I returned and now JBA) and it feels like I have a massive loss of power.. Has this happened to anyone else?
You probably lost low end tq, I didn't notice a lose with my pypes Xpipe but I have gears
__________________

2007 Ford Mustang GT 5spd
Brenspeed tune, JLT 3, Hurst shifter, 4.10s
O/R Xpipe, 15x8 Jeg Stars with Micky Thompsons
BaSohol is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 2005-2010 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



01:56 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.