Thump noise over bumps - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 2005-2010 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 06-27-2012, 11:40 PM   #1
Registered Member
Regular
 
S197stanGT's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Region: Idaho
Posts: 23
Thump noise over bumps

2007 gt has 69k miles I'm having a clunk/ thump sound over bumps and potholes, even the smallest ones. Its coming from the front end. It doesn't happen when I'm turning or anything. I replaced my sway bar links thinking that would be it but no luck. Anyone else have/had this issue?
S197stanGT is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-28-2012, 05:35 AM   #2
Registered Member
Regular
 
Solomo2's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Charleston
Region: South Carolina
Posts: 450
Quote:
Originally Posted by S197stanGT
2007 gt has 69k miles I'm having a clunk/ thump sound over bumps and potholes, even the smallest ones. Its coming from the front end. It doesn't happen when I'm turning or anything. I replaced my sway bar links thinking that would be it but no luck. Anyone else have/had this issue?
I have this issue from my passenger side rear wheel.
Solomo2 is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2012, 12:17 PM   #3
Registered Member
Regular
 
garbill2003's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Region: Pennsylvania
Posts: 914
You have to get under it and inspect theirs only a few things to look for
garbill2003 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-28-2012, 05:59 PM   #4
Registered User
Newbie
 
JamesWPB's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Region: Florida
Posts: 7
Send a message via Skype™ to JamesWPB
Had the exact problem on my 06 GT. Swaybar link at the strut was loose
JamesWPB is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 01:04 AM   #5
Registered Member
Regular
 
S197stanGT's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Region: Idaho
Posts: 23
When I replaced the right one it didn't help today I replaced the left one because ford had to order it, and it runs like new now guess it was the sway bar link!
S197stanGT is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 01:02 PM   #6
Registered Member
Regular
 
SSTHIS's Avatar
 
Join Date: May 2012
Region: Tennessee
Posts: 128
Just had mine replaced on Monday due to same noise , but I already knew what it was because my F150 FX2 started making that noise also last year luckily both vehicles still had the B2B still on them
SSTHIS is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 2005-2010 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



09:46 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.