Help CEL - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 2005-2010 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 12-26-2013, 10:24 AM   #1
Registered Member
Regular
 
Torchredfrankie's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: California
Posts: 779
Help CEL

Got a P0153 02 circuit slow response ( bank 2, sensor 1) where is this 02 located? Do I need to replace it ASAP? Thanks
Torchredfrankie is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-26-2013, 11:42 AM   #2
Sad Panda
Staff
 
silverskoundrel's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: TX
Region: Texas
Posts: 5,630
OBD-II Trouble Code: P0153 Oxygen Sensor Circuit Slow Response (Bank2, Sensor1)
__________________
@silverskoundrel
05 TL Mustang Base (the silverskoundrel) - sold
05 TL Mustang GT - sold
98 UA Mustang GT - sold
10 CI Mustang GT - slow
silverskoundrel is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2013, 11:44 AM   #3
Sad Panda
Staff
 
silverskoundrel's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: TX
Region: Texas
Posts: 5,630
doesn't look like its something that need immediate attention. your mpgs could go down
__________________
@silverskoundrel
05 TL Mustang Base (the silverskoundrel) - sold
05 TL Mustang GT - sold
98 UA Mustang GT - sold
10 CI Mustang GT - slow
silverskoundrel is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-26-2013, 12:17 PM   #4
Registered Member
Regular
 
Torchredfrankie's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: California
Posts: 779
Don't say if it's passenger it driver
Torchredfrankie is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2013, 12:31 PM   #5
Sad Panda
Staff
 
silverskoundrel's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: TX
Region: Texas
Posts: 5,630
I think its gonna be driver side before cat
__________________
@silverskoundrel
05 TL Mustang Base (the silverskoundrel) - sold
05 TL Mustang GT - sold
98 UA Mustang GT - sold
10 CI Mustang GT - slow
silverskoundrel is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2013, 02:37 PM   #6
Registered Member
Regular
 
Torchredfrankie's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: California
Posts: 779
I just replaced the driver side I think it's the passengers
Torchredfrankie is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2013, 02:43 PM   #7
Sad Panda
Staff
 
silverskoundrel's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: TX
Region: Texas
Posts: 5,630
did you ever clear the code from before when you replaced it?
__________________
@silverskoundrel
05 TL Mustang Base (the silverskoundrel) - sold
05 TL Mustang GT - sold
98 UA Mustang GT - sold
10 CI Mustang GT - slow
silverskoundrel is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2013, 02:55 PM   #8
Registered Member
Regular
 
Torchredfrankie's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Region: California
Posts: 779
Yea I have the rear turned off with the tune going to check if there is any exhaust leaks I gave LTs that might be the problem
Torchredfrankie is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 2005-2010 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



10:23 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.