Why doesn't my car go but it starts normaly? - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Classic Mustangs



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 08-24-2009, 07:30 PM   #1
Registered Member
Regular
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 34
Why doesn't my car go but it starts normaly?

I have an automatic 1967 mustang coupe with a 200. I took it for a drive and when i accelerated it just accelerated but it did not want to go. so i pulled over and put it in parking and i was with my brother. so i opened the hood and everything was ok and i told my brother to move the gear stick to parking neutral drive reverse first gear and second but it would change gears okay but it would just not go only if you would push the car. But all gears were like neutral. the car starts perfectly. it just doesn't move when you change gears.
imported_travis is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-24-2009, 07:31 PM   #2
Registered Member
Regular
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 36
Why doesn't my car go but it starts normaly?

Sounds like an internal problem in the gearbox.
Pressure valve most likely.

Not a DIY job unless you are an expert.
warrane is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2009, 08:06 PM   #3
Registered Member
Regular
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 38
Why doesn't my car go but it starts normaly?

first check the tranny fluid it might be low and check the vacuum line going to the vacuum module,if all those are good then the tranny is bad.
botulf87 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-24-2009, 08:42 PM   #4
Registered Member
Regular
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 34
Why doesn't my car go but it starts normaly?

yeah man, your transmission has packed it in.
mathieu is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2009, 09:08 PM   #5
Registered Member
Regular
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 34
Why doesn't my car go but it starts normaly?

transmission
zachary is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2009, 09:40 PM   #6
Registered Member
Regular
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 51
Why doesn't my car go but it starts normaly?

check the trans fluid
boothe is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Classic Mustangs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



11:26 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.