Urgent help - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Classic Mustangs



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 04-27-2013, 06:51 PM   #1
Registered Member
Regular
 
iStang65's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Anchorage
Region: Alaska
Posts: 230
Urgent help

So my 67 fastback is stuck in a parking lot because somehow the ignition switch assembly came apart. I ran to autozone to get a replacement and hooked it all up and my car still won't start. It was running fine since I did drive it to target. What else do I need to do? Here's a picture of how it's been set up
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image-2222912459.jpg
Views:	56
Size:	439.4 KB
ID:	104584  
iStang65 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-27-2013, 07:47 PM   #2
Registered Member
Regular
 
sam62893's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Colton
Region: California
Posts: 2,029
You sure the wires are in the correct positions?
sam62893 is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2013, 07:47 PM   #3
Registered Member
Regular
 
iStang65's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Anchorage
Region: Alaska
Posts: 230
Quote:
Originally Posted by sam62893 View Post
You sure the wires are in the correct positions?
Yeah. Hooked them up the same way they came off
iStang65 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-27-2013, 09:25 PM   #4
Registered Member
Regular
 
sam62893's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Colton
Region: California
Posts: 2,029
Then it might not be the ignition. Or a wire is fried. Check the starter and solenoids
sam62893 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2013, 02:12 AM   #5
Registered Member
Regular
 
LukeRailey68's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Owens Cross Roads
Region: Alabama
Posts: 244
CHECK FUSES
LukeRailey68 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2013, 07:46 AM   #6
Registered Member
Regular
 
sam62893's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Colton
Region: California
Posts: 2,029
Quote:
Originally Posted by LukeRailey68 View Post
CHECK FUSES
Or that.. Hahahah
sam62893 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2013, 10:58 PM   #7
Registered Member
Regular
 
iStang65's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Anchorage
Region: Alaska
Posts: 230
Figured it out. It was the solenoid. Was taught the screwdriver technique
iStang65 is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Classic Mustangs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



02:29 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.