Almost Finished - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Classic Mustangs



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 03-11-2014, 05:42 PM   #1
Registered Member
Regular
 
Pearson289's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Clermont
Region: Florida
Posts: 76
Almost Finished

I have finally got my 65 running again. My car had been sitting for a couple months and for no apparent reason poured all of the transmission fluid out at the corners of the pan gasket. Where the bolts are in, seems to be where it's leaking. Anybody who can tell me how to repair this would be a great help. What and how can I fix this issue? As always, thank you all for the help.
Pearson289 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-11-2014, 07:44 PM   #2
Registered Member
Regular
 
ER12883's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Colorado
Region: Colorado
Posts: 679
Hmmm, this is a guess, but were they over torqued? That might cause the pan to warp just enough.
ER12883 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2014, 10:38 PM   #3
Registered Member
Regular
 
Tyoung68's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: concord
Region: California
Posts: 3,475
Id take it off and see if the the holes are bent
Tyoung68 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-12-2014, 11:09 AM   #4
Registered Member
Regular
 
Pearson289's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Clermont
Region: Florida
Posts: 76
I hadn't started it in two or three months and I walked into the garage to see a puddle. I didn't attempt to start it or anything for it to have an immediate problem. I got the ramps today so I can take a look. I will take a picture once I get it off.
Pearson289 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2014, 11:19 AM   #5
Registered Member
Regular
 
Pearson289's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Clermont
Region: Florida
Posts: 76
I hadn't started it in two or three months and I walked into the garage to see a puddle. I didn't attempt to start it or anything for it to have an immediate problem. I got the ramps today so I can take a look. I will take a picture once I get it off.
Pearson289 is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > Classic Mustangs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2v to 4v finished... driveablility issues... Smokum281 1996-2004 Mustang GT 13 12-18-2012 08:54 AM
Finished for now Kpd3014 Pictures and Videos 11 11-26-2012 05:24 PM
Finally finished mods!!! What else? Wmcgrattan 2005-2010 V6 Mustang 24 10-08-2012 12:50 PM
Just finished Snapple750 1996-2004 Mustang GT 3 12-31-2011 08:52 AM
Just finished making my ride shine uh60facilitator General Car Discussion 5 07-31-2011 12:52 AM

» Like Us On Facebook



08:41 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.