83 ranger - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Off Topic Forums > General Car Discussion



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 11-06-2011, 09:52 AM   #1
Registered User
Newbie
 
Join Date: Nov 2011
Region: Indiana
Posts: 11
83 ranger

just bought an 83 ranger with a 2.3l and a 5 speed. i put a new battery in and it just clicks once when i try to start it. the motor turns over by hand. i tried jumping the solenoid and push starting it and got nothing. it has sat for over a year but ran fine when parked. any input is appreciated. thanx in advance.
351 windsor is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-11-2011, 10:47 PM   #2
Registered Member
Regular
 
Mile high JDF's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Thronton
Region: Colorado
Posts: 5,989
Check your wires. Clean them as best as possible, same thing happened to me.
__________________
Sold - Black 2000 Mustang GT, gone but definitely not forgotten
- Silver 2007 Corvette
Current - DHG 2001 Bullitt
Mile high JDF is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Off Topic Forums > General Car Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



01:47 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.