Datalog - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Off Topic Forums > General Car Discussion



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 04-15-2013, 10:58 PM   #1
Registered Member
Regular
 
Ghostedmind's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Huntsville
Region: Alabama
Posts: 918
Send a message via Skype™ to Ghostedmind
Datalog

So I was out a few days ago with my wife and I did a datalog of the car to see if I could notice a difference between before and after I cleaned my intake....and while going down the road my MPH and RPM gauges dropped to 0 (from 70MPH) then back up, it did this a couple times. once I stopped the datalog it stopped doing it. The question is has anyone seen this? Does anyone have any ideas?

The only thing I can think of is that maybe something is wrong with the computer maybe? I get a lot of misreads when I'm doing a datalog, does anyone else (by misread I mean the lines spike, I can attach a screen shot if needed for explanation.)
__________________
Redfire '04 V6 - K&N CAI, Divorced duals, Bama Tune, EGR Delete, Gauge cluster LED overhaul.

LCMC Member
Ghostedmind is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Off Topic Forums > General Car Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



12:01 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.