Got a strange issue. - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Off Topic Forums > General Car Discussion



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 02-25-2014, 11:30 AM   #1
Registered Member
Regular
 
Mustang 4pt0's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Region: Missouri
Posts: 390
Got a strange issue.

Every time I'd open my door my CD player will say CD ERROR and when I push load or eject it says INITIALIZING. Anyone know what is causing that to happen? Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByMustang Evolution1393349408.786050.jpg
Views:	122
Size:	493.2 KB
ID:	148915
Mustang 4pt0 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-25-2014, 10:35 PM   #2
Registered Member
Regular
 
olds442111's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Hammond
Region: Louisiana
Posts: 303
Send a message via AIM to olds442111
Sounds like it possibly thinks theres a CD in it, when there isn't one in there at all.
__________________
White 2014 GT coupe / Auto Trans / Louisiana
olds442111 is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2014, 10:46 PM   #3
Registered Member
Regular
 
Mustang 4pt0's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Region: Missouri
Posts: 390
I know. But there isn't one in there.
Mustang 4pt0 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-25-2014, 10:47 PM   #4
Registered Member
Regular
 
olds442111's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Hammond
Region: Louisiana
Posts: 303
Send a message via AIM to olds442111
The radio is having internal issues that you are not likely to resolve without sending it off.
__________________
White 2014 GT coupe / Auto Trans / Louisiana
olds442111 is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2014, 10:48 PM   #5
Registered Member
Regular
 
Mustang 4pt0's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Region: Missouri
Posts: 390
I might as well buy a touchscreen if I take it out cause I don't want to mess with taking it out and sending it somewhere then have the same thing put back in.
Mustang 4pt0 is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2014, 10:53 PM   #6
Registered Member
Regular
 
olds442111's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Hammond
Region: Louisiana
Posts: 303
Send a message via AIM to olds442111
My thoughts exactly bro
__________________
White 2014 GT coupe / Auto Trans / Louisiana
olds442111 is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Off Topic Forums > General Car Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Misfiring issue? antnvlz1294 1979-1995 Mustang GT 10 02-03-2014 02:16 PM
Halos/LEDs won't flash! (Strange issue) MarshallYoung 2005-2010 V6 Mustang 4 01-12-2012 12:47 AM
5.0 Dying Issue bbecker 1979-1995 Mustang GT 2 01-04-2012 11:36 AM
EVAP issue plaguing Mustangs! fluffyGT06 General Mustang Discussion 2 12-01-2011 12:56 PM
mustang drivability issue wss003 1979-1995 Mustang GT 2 11-02-2011 09:14 PM

» Like Us On Facebook



04:56 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.