Coolant temp issue, searched and no results - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 04-27-2012, 04:35 PM   #1
Registered User
Newbie
 
Bama28's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Region: Texas
Posts: 16
Coolant temp issue, searched and no results

My temp gauge is pegged and stays there whether the car is on or off, not an over heating problem. I replaced both coolant sensor's. Any ideas?
Bama28 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-28-2012, 12:35 AM   #2
Registered Member
Regular
 
kelidd's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Region: South Carolina
Posts: 62
It sounds like to me the gauge is possibly faulty
kelidd is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2012, 07:35 AM   #3
Registered User
Newbie
 
Bama28's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Region: Texas
Posts: 16
That's what I was gonna go with next wasn't sure if I was missing a sensor on the motor or anything. Thanks
Bama28 is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



03:42 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.