Mach 460 stero wont play cds - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 05-11-2012, 07:04 PM   #1
Registered Member
Regular
 
BeasGT's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Region: California
Posts: 488
Mach 460 stero wont play cds

Today my radio won't play CDs.
It makes a really bad noise like the cd is jammed and I tried to eject them and it won't let me.
Can anyone help? Please
BeasGT is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-11-2012, 07:40 PM   #2
Registered Member
Regular
 
iLLRedGT's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Alton
Region: Illinois
Posts: 144
Quote:
Originally Posted by BeasGT
Today my radio won't play CDs.
It makes a really bad noise like the cd is jammed and I tried to eject them and it won't let me.
Can anyone help? Please
Idk what the problem is but I have been having a ton of problems with mine also. It thinks cds are in when I just ejected them and stuff like that. Sorry I don't have a solution :/
iLLRedGT is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 09:16 PM   #3
Registered Member
Regular
 
LAS97GT's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Spring Lake
Region: North Carolina
Posts: 681
Talking Re: Mach 460 stero wont play cds

Quote:
Originally Posted by BeasGT View Post
Today my radio won't play CDs.
It makes a really bad noise like the cd is jammed and I tried to eject them and it won't let me.
Can anyone help? Please
I'm dumping the stock CD player for good this weekend. Unless you want to keep it stock for show reasons, It's electronics and it's outdated. Mine looks like new, all the buttons are clear with near a finger print since factory, but its broke. I am pulling it and placing my SCT tuner in the slot (custom) instead along with a few more modern nick nacks. Dont throw the player away though, just in case you need to retro to stock later. I saved mine, for now.
__________________
---Las97GT
LAS97GT is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-12-2012, 04:32 PM   #4
Registered Member
Regular
 
AgentOrange's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Region: Florida
Posts: 991
I enjoy mine, but I have had this exact issue with it on one occasion. I guess it was too hot, because I drove the car for a while (A/C) and when I started it back up everything worked fine. I was really upset when I thought it have out on me though!
AgentOrange is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



01:13 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.