Rough Idle/Hard to start when cold - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 10-01-2012, 12:38 PM   #1
Registered Member
Regular
 
CodyNelson's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Region: West Virgina
Posts: 1,204
Rough Idle/Hard to start when cold

Hey guys here lately my GT has been hard to start and then idles really rough until it warms up. When it does this my wideband gauge shows that the car is running really lean. It will shake and bog if I try to drive it before I get it warm and it smooths out. I think my IAC is going bad but Im not sure. Any ideas?
CodyNelson is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-01-2012, 04:52 PM   #2
Registered Member
Regular
 
Mzilla's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Region: Georgia
Posts: 598
Did you remove the sc tune or put standard gapped plugs back in?
Mzilla is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2012, 03:03 AM   #3
Registered Member
Regular
 
CodyNelson's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Region: West Virgina
Posts: 1,204
No nothing has changed
CodyNelson is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



07:12 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.