96 that bogs all the time - Page 2 - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 10-22-2012, 05:22 AM   #36
Registered Member
Regular
 
LAS97GT's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Spring Lake
Region: North Carolina
Posts: 681
Quote:
Originally Posted by jjsg09

So whats your theory on whats wrong?
Misfire due to bad injector. Happened to me after my head swap on a set of refurbished 24s. Would bog/vibrate below 2K rpm. I didn't know, a shop figured it out. I could hear the injectors firing but #7 was bad. Spark plug was wet with oil while others were dry.
__________________
---Las97GT
LAS97GT is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



08:41 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.