4:10s - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 01-22-2013, 11:13 PM   #1
Registered Member
Regular
 
Trbluebullitt's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Region: Alabama
Posts: 266
4:10s

Just installed my ford racing 4:10s and my mechanic orded me some comp cams and a forged heads will be installing them soon. Ouch it hurt my wallet but I should have a noticeable diffence on my 1/4 mile times pretty soon.
Trbluebullitt is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-22-2013, 11:26 PM   #2
Registered Member
Regular
 
Venomouz831's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Seaside
Region: California
Posts: 8,133
Nice! How you like em? I loved em on my 02 gt
__________________
)02 Gt, Founder of WE2G
Venomouz831 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2013, 11:56 PM   #3
Registered Member
Regular
 
Trbluebullitt's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Region: Alabama
Posts: 266
Quote:
Originally Posted by Venomouz831
Nice! How you like em? I loved em on my 02 gt
Allot more torquey lol I'm excited about my heads tho I'll be able to do just about anythin to it now and it should hold up
Trbluebullitt is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-25-2013, 10:28 PM   #4
Registered Member
Regular
 
The grim reaper's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Columbus
Region: Ohio
Posts: 64
Quote:
Originally Posted by Venomouz831 View Post
Nice! How you like em? I loved em on my 02 gt
Did you guys that have 4:10s have problems with traction control not working I put in a spidertrax carrier ford racing 410 and 31 spline strange axels the abs rings on the axels aren't under the sensors i think thats why it's not working but im not sure and if that's it is there any way to fix it I've looked and looked can't find anything anywhere about the problem I'm having thanks in advance for and help
The grim reaper is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2013, 12:09 AM   #5
Registered Member
Regular
 
The grim reaper's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Columbus
Region: Ohio
Posts: 64
Love them I just really can't get it to hook up but I really like burning the tires off and it pulls super hard with the 410s
The grim reaper is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2013, 02:51 AM   #6
Registered Member
Regular
 
Venomouz831's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Seaside
Region: California
Posts: 8,133
Quote:
Originally Posted by The grim reaper View Post

Did you guys that have 4:10s have problems with traction control not working I put in a spidertrax carrier ford racing 410 and 31 spline strange axels the abs rings on the axels aren't under the sensors i think thats why it's not working but im not sure and if that's it is there any way to fix it I've looked and looked can't find anything anywhere about the problem I'm having thanks in advance for and help
Nope I had no problems at all with the traction control
__________________
)02 Gt, Founder of WE2G
Venomouz831 is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



01:50 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.