Mach 460 - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 03-28-2013, 01:44 PM   #1
Registered Member
Regular
 
Cornkush's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Indianapolis
Region: Indiana
Posts: 171
Mach 460

Anybody had problems with the mach 460 rear deck speakers failure or not working ??.. ?
Cornkush is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-28-2013, 01:54 PM   #2
Registered Member
Regular
 
Join Date: Jan 2011
Region: Arkansas
Posts: 704
I have the Mach 460, but all I ever hear is wind and exhaust so I couldn't tell you if mine work or not!
BackPressure is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2013, 02:28 PM   #3
Registered Member
Regular
 
98vertgt's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Region: Florida
Posts: 490
Quote:
Originally Posted by Cornkush View Post
Anybody had problems with the mach 460 rear deck speakers failure or not working ??.. ?
It's probably an amp
98vertgt is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-28-2013, 02:31 PM   #4
Registered Member
Regular
 
Cornkush's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Indianapolis
Region: Indiana
Posts: 171
thanks. big help

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

Where is the factory amp located ? and i posted pictures in a thread on the second page just got no responses
Cornkush is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2013, 02:35 PM   #5
Registered Member
Regular
 
v8pony's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Monmouth County, New Jersey
Region: New Jersey
Posts: 2,201
Quote:
Originally Posted by Cornkush View Post
thanks. big help

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

Where is the factory amp located ? and i posted pictures in a thread on the second page just got no responses
2 amps behind your back seats in your trunk
__________________
2002 5spd GT
Feb 2013 Mustang of the Month
v8pony is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2013, 02:54 PM   #6
Registered Member
Regular
 
Sbales88's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Bakersfield
Region: Missouri
Posts: 379
I never had any problems with mine but i upgraded the stereo like 3 weeks after i got the car lol only thing that didnt work on mine was the cd player
Sbales88 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2013, 03:11 PM   #7
Registered Member
Regular
 
Cornkush's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Indianapolis
Region: Indiana
Posts: 171
on page 2 my other thread there are pictures of cords that had been cut when i bought it. Also have aftermarket head unit with old cd player that is not used. Are the amps inside the deck mount?
Cornkush is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



10:13 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.