Brakes not using full rotor - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 04-14-2013, 08:28 PM   #1
Registered Member
Regular
 
MustangGT02's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: MO
Region: Missouri
Posts: 437
Brakes not using full rotor

Last weekend I put on new rotors and pads. The fronts look like they are starting to wear in nice but the rears are not using a half of the rotor, I can tell by the rust on the rotors. Any ideas on how to fix this? I'm pry going to take them off and put the correct liquids on everything to see if the things that push in and out are working right. I got the kit from MMR.
MustangGT02 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



06:00 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.