limp mode issues........ - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 10-09-2013, 09:32 PM   #1
Registered Member
Regular
 
rinfield2004's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Hopkinsville, Ky.
Region: Kentucky
Posts: 397
limp mode issues........

Hey, what's up?! Ran this past wkend at a big race in western ky. Kept running into the transmissions limp mode after stalling it up past 1500revs. Bear in mind I have a precision 2800 stall converter.

What's going on? Do i need a good trans service? Am I missing something? Do I need to mod something? Delete something in the ECU?

Look forward to hearing from what u guys have to share.
rinfield2004 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-09-2013, 10:38 PM   #2
Registered Member
Regular
 
godsdisciple85's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Region: Texas
Posts: 594
Sounds like an ecu problem maybe in the tune..if it's tuned
godsdisciple85 is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



06:17 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.