Tune issue ? - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 12-07-2013, 05:39 PM   #1
Registered Member
Regular
 
Slow4V's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Sa
Region: Alabama
Posts: 2,208
Tune issue ?

2001 cobra

LTs + O/R X + Flows
BBK Cold air intake
Accufab TB
SCT Tune
410s
Suspension

Issue is running rich, could the tune be the issue ? And says idle jumps when driving normal.

This car is baby'd


Also o2 sensors throwing codes , after transmission install apparently ,
I looked and found no pinched wires
Although he bought new 02 sensors last year, and IAC and cleaned MAF and new TPS..

Any thoughts
Slow4V is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 1996-2004 Mustang GT

« Bouncy | t56 swap »
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



10:34 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.