HELP!!!!! - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > General Mustang Discussion



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 01-02-2014, 09:41 PM   #1
Registered Member
Regular
 
Redsvtcobra's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Savannah
Region: Georgia
Posts: 230
HELP!!!!!

My friend brought his mach 1 down and he put raxiom led bulbs in the tail lights. so we put the resisters in and it still blinks fast. I know we wired it right. the flashers blink properly but not the blinkers. We are thinking it might be a bad flasher. But if anyone else has done this before some tips would be great!
Redsvtcobra is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-08-2014, 03:54 PM   #2
AmericanMuscle.com
Sponsor
 
AMDanBailer's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Region: Pennsylvania
Posts: 2,878
Quote:
Originally Posted by Redsvtcobra View Post
My friend brought his mach 1 down and he put raxiom led bulbs in the tail lights. so we put the resisters in and it still blinks fast. I know we wired it right. the flashers blink properly but not the blinkers. We are thinking it might be a bad flasher. But if anyone else has done this before some tips would be great!
Hmm, this sounds odd! I would start by going over the installation again and make sure everything is wired correctly. If so, it would be a slim chance but it's possible that the Resister or Flasher could be bad. Have your buddy give our CS team a call and we'll him taken care of very quickly!

Our Mustang Experts are here Monday-Friday from 9AM-9PM EST and Saturdays from 9AM-5:30PM EST. If you want to hit them up, their number is 866.727.1266. I can also have one of them call you directly.

-Dan
__________________
Dan Bailer | AmericanMuscle.com
Toll Free: 866.727.1266| Mon-Fri 9AM-9PM Sat 10AM-4PM EST
Bama Direct: 888.226.9764| Mon-Fri 9AM-5:30PM EST
FREE SAME-DAY SHIPPING IN THE US-48 AND PRICE MATCHING!
AMDanBailer is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2014, 03:58 PM   #3
Registered Member
Regular
 
Redsvtcobra's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Savannah
Region: Georgia
Posts: 230
Quote:
Originally Posted by AMDanBailer View Post
Hmm, this sounds odd! I would start by going over the installation again and make sure everything is wired correctly. If so, it would be a slim chance but it's possible that the Resister or Flasher could be bad. Have your buddy give our CS team a call and we'll him taken care of very quickly!



Our Mustang Experts are here Monday-Friday from 9AM-9PM EST and Saturdays from 9AM-5:30PM EST. If you want to hit them up, their number is 866.727.1266. I can also have one of them call you directly.



-Dan

We fixed it! Thanks for the reply. It was the flasher. It went out but all is good now!
Redsvtcobra is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Ford Mustang | Wrenching, Care and General Topics > General Mustang Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



02:00 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.