Vibration after Axle back install - Page 3 - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > 2011-2014 V6 Mustang



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 03-10-2014, 06:53 PM   #71
Registered Member
Regular
 
Join Date: Jan 2014
Location: Miami
Region: Florida
Posts: 342
Forgot to post this,

Here is a pic of my stang at idle.

Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByMustang Evolution1394495580.320092.jpg
Views:	89
Size:	604.8 KB
ID:	150252
Ranger052 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-10-2014, 06:59 PM   #72
Registered Member
Regular
 
GrabberMeBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere
Region: Wisconsin
Posts: 1,710
Quote:
Originally Posted by Ranger052 View Post
Another update, i re installed everything again for the third time lol.

This time i put the tips more out of the bumper and so far no vibrations nor rear windows rattle.

There was one thing i noticed, the passenger muffler has 2 hangers the one one the back, the one that connect 2 points has some rubbing, i push it and it sounds like moving but well so far everything looks good

I will drive it more later tonight and i will post some updates.

I can see getting the tips more out from underneath the back of the car will get the sound out instead of getting caught up under the back end of the car and bouncing around on everything.

I hope you didn't spend too much on the install since you already did it twice yourself. Knowing what you know now about how easy an axle-back install is, you're probably sorry you just didn't do it yourself to begin with.

If you find everything is fine, you probably owe AM an apology for the earlier post.

Glad it seems to be working so far! Working on your car yourself gives you a sense of accomplishment, as long as you don't attempt more than you can handle.

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Ranger052 View Post
Forgot to post this,

Here is a pic of my stang at idle.

Attachment 150252

Idle looks good!
__________________
2012 Grabber Blue V6 Convertible
1995 Red Trans Am Convertible
1979 Gold Trans Am
GrabberMeBlue is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 07:14 PM   #73
Registered Member
Regular
 
Join Date: Jan 2014
Location: Miami
Region: Florida
Posts: 342
I paid 50 for install, :/

Actually, i sent am a nice email just asking for support and that guy just replied me back telling to sell it privately

What pissed me was that he disnt offer me help or didnt told me go check here there. No anything he went straight with the go and sell it.

I know is rare for exhaust to be damage or fault but if mine were that rare case?

I am sorry but thats not a way to speak to a customer.

If AM is reading this, sorry.

But please teach some customer service knowledge to the one who replied me.

Peace out
Ranger052 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-10-2014, 07:20 PM   #74
Registered Member
Regular
 
GrabberMeBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere
Region: Wisconsin
Posts: 1,710
$50 at a shop doesn't seem like a bad price. I would have figured they would have charged at least double that. Doesn't sound like you lost too much.
__________________
2012 Grabber Blue V6 Convertible
1995 Red Trans Am Convertible
1979 Gold Trans Am
GrabberMeBlue is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 07:24 PM   #75
Registered Member
Regular
 
Join Date: Jan 2014
Location: Miami
Region: Florida
Posts: 342
Quote:
Originally Posted by GrabberMeBlue View Post
$50 at a shop doesn't seem like a bad price. I would have figured they would have charged at least double that. Doesn't sound like you lost too much.
Nope

Thank you guys and specially you Grabber for all the help

This forum is awesome
Ranger052 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 07:32 PM   #76
Registered Member
Regular
 
GrabberMeBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere
Region: Wisconsin
Posts: 1,710
Quote:
Originally Posted by Ranger052 View Post
Nope



Thank you guys and specially you Grabber for all the help



This forum is awesome

You're welcome!
__________________
2012 Grabber Blue V6 Convertible
1995 Red Trans Am Convertible
1979 Gold Trans Am
GrabberMeBlue is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2014, 05:32 AM   #77
Admin

Supporter
Admin
 
bucko's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Lake Mary
Region: Florida
Posts: 5,822
This forum does have great membetrs that go out of their way to offer help.

Please spread the word. We like all our members, and welcome new ones to join.
__________________
It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt.
bucko is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 4 Cylinder | V6 | Classic Mustangs || Tech and Talk > 2011-2014 V6 Mustang

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For Sale: '11-'13 V6 Black Pypes Pype-Bomb axle back Jason127 Mustang Parts for Sale and Wanted 21 05-07-2013 11:24 AM
Glass pack Weld or Bolt on Axle back system? Shirinero 2011-2014 Mustang GT 32 04-13-2013 05:09 PM
DIY SN95 Tweeter Install USAF_stang 1996-2004 Mustang GT 11 08-01-2011 02:14 PM
Blackedout back Blackedout Pre-2005 V6 Mustang 22 06-29-2011 04:10 PM

» Like Us On Facebook



12:39 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.