car won't start. need help. - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 2011-2014 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 07-14-2012, 12:33 PM   #1
Registered Member
Regular
 
king 5.0's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Region: Texas
Posts: 85
car won't start. need help.

Ok i have a 2011 mustang gt with a procharger on it and when i try to start it, it trys to crank up but does not. I push the gas a little and it starts but i let off and then dies. Any idea? I checked the fuel pump fuse and replaced it with the AC compressor fuse and nothing changed. Could it be the tubing from the procharger to the intercooler? Help please

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk 2
king 5.0 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-14-2012, 12:37 PM   #2
The Blue Dragon
Regular
Supporter
 
GrabberBlue5.0's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Louisville
Region: Kentucky
Posts: 5,661
Sounds to me like to little fuel or too much air check for vacuum leaks if you can, might be a bad tune
__________________
New quick exhaust video

AUGUST 2012 MOTM!!!!
GrabberBlue5.0 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2012, 12:39 PM   #3
Registered Member
Regular
 
king 5.0's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Region: Texas
Posts: 85
The shop who does my work said it could be lack of fuel. Its been running really well except this morning when i tried to go to work :/
king 5.0 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-14-2012, 12:40 PM   #4
The Blue Dragon
Regular
Supporter
 
GrabberBlue5.0's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Louisville
Region: Kentucky
Posts: 5,661
I would call tuner and have the tune checked again

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------

Probably a vacuum leak if it all of a sudden started acting up. Double check all connections
__________________
New quick exhaust video

AUGUST 2012 MOTM!!!!
GrabberBlue5.0 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2012, 01:08 PM   #5
Registered Member
Regular
 
SSC182's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Region: North Carolina
Posts: 131
I would have to agree with a vacuum leak since when you give it gas it runs fine
SSC182 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2012, 01:11 PM   #6
Registered Member
Regular
 
king 5.0's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Region: Texas
Posts: 85
Doesn't run. Like i try to start it over and it struggles and when i give it gas it turns over and then dies
king 5.0 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2012, 05:36 PM   #7
The Blue Dragon
Regular
Supporter
 
GrabberBlue5.0's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Louisville
Region: Kentucky
Posts: 5,661
Clean out your inbox lol
__________________
New quick exhaust video

AUGUST 2012 MOTM!!!!
GrabberBlue5.0 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2012, 06:14 PM   #8
Registered Member
Regular
 
king 5.0's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Region: Texas
Posts: 85
Inbox is now clean lol
king 5.0 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2012, 07:01 PM   #9
Registered Member
Regular
 
Rolltide's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Region: Texas
Posts: 402
Quote:
Originally Posted by king 5.0
Inbox is now clean lol
Damn, that sucks brother. Hopefully you get it running soon
Rolltide is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 2011-2014 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



08:24 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.