Tuner - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 2011-2014 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 03-10-2013, 03:18 PM   #1
Registered Member
Regular
 
Redstang1's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Statesboro
Region: Georgia
Posts: 828
Tuner

So last time I tried to tune my car the tune didn't load correctly but I hooked the tuner up to the computer and it looks like there were a few updates I didn't have on the tuner. My question is the car is running on stock tune now is it safe to try and retune the car with the same tuner after it messed up last time?

---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

Also I'm doing this to see if I can save the $350 it cost to have a dyno tune.
Redstang1 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-10-2013, 04:12 PM   #2
Registered Member
Regular
 
sprdave's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: GTA
Region: Canada
Posts: 148
I would imagine its safe, as long as you have your tuner
updated with the latest software and have the correct tune
for your car.
sprdave is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 2011-2014 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



02:42 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.