Turning off - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 2011-2014 Mustang GT



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 07-12-2013, 11:54 PM   #1
Registered User
Newbie
 
SilverSurfer12's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Perryton
Region: Texas
Posts: 9
Turning off

Okay, I want to see if anyone else is having this issue. I put my car in neutral and let it sit for a sec and my rpms drop to below 500, and my car turns off. I have no idea what's causing it and I'm getting a little worried. Only mods are pypes catback exhaust and raxiom headlights.

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

It has happened twice.
SilverSurfer12 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-12-2013, 11:59 PM   #2
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2013
Location: San Antonio
Region: Texas
Posts: 312
Quote:
Originally Posted by SilverSurfer12 View Post
Okay, I want to see if anyone else is having this issue. I put my car in neutral and let it sit for a sec and my rpms drop to below 500, and my car turns off. I have no idea what's causing it and I'm getting a little worried. Only mods are pypes catback exhaust and raxiom headlights.

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

It has happened twice.
Weird.take it to the dealership have them check it out
Torchred2010gt is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2013, 12:04 AM   #3
Registered Member
Regular
 
Evil2014GT's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Northern VA
Region: Alabama
Posts: 1,579
Quote:
Originally Posted by SilverSurfer12 View Post
Okay, I want to see if anyone else is having this issue. I put my car in neutral and let it sit for a sec and my rpms drop to below 500, and my car turns off. I have no idea what's causing it and I'm getting a little worried. Only mods are pypes catback exhaust and raxiom headlights.

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

It has happened twice.
Does it hesitate on take off at all? Sounds like you have a bad TPS (throttle position sensor).
__________________
2014 Mustang GT Base MT82 -Stock 3.73s, Roush axleback, Steeda 93R tune, Steeda Hi-flow X-pipe, 19" Charcoal AMR's, smoked front and rear side markers, 20% tint, quarter window louvers, Steeda Ultralite springs, Koni Str.t shocks/struts, MM camber plates, J&M adjustable panhard bar, BMR LCAs and relo brackets, Barton shifter and 2-post bracket, Black Modern Billet Grilles
Evil2014GT is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > 1979-2015 Mustang GT || Tech and Talk > 2011-2014 Mustang GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



07:09 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.