NEED HELP!!!! Tranny issue maybe - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Shelby | ROUSH | Boss | Saleen | SVT || Tech and Talk > SVT Mustang



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 05-11-2011, 05:17 PM   #1
Registered Member
Regular
 
drusmith's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Region: Michigan
Posts: 783
Send a message via Yahoo to drusmith
Exclamation NEED HELP!!!! Tranny issue maybe

Hey guys, i stop by my local performance shop where they have my Cobra on the lift because they are installing the new Spec Stage 2 clutch and throwout bearing. My buddy who works there show me this issue which you can see in the picture. I believe this to be the clutch fork dealeoo, that the cable hooks to and it is hitting that bolt. What caused this, is it going to be an issue later? Has anyone seen this before?

Thanks

Drew
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	clutch issue.jpg
Views:	114
Size:	1.34 MB
ID:	26799  
drusmith is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-11-2011, 05:52 PM   #2
Road Trip!
 
Join Date: Dec 2010
Region: Louisiana
Posts: 1,635
Looks like there was a little too much freeplay in it. Is your clutch cable adjustable or firewall adjuster on it?
Alscobra is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2011, 06:06 PM   #3
Registered Member
Regular
 
drusmith's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Region: Michigan
Posts: 783
Send a message via Yahoo to drusmith
Re: NEED HELP!!!! Tranny issue maybe

Quote:
Originally Posted by Alscobra View Post
Looks like there was a little too much freeplay in it. Is your clutch cable adjustable or firewall adjuster on it?
No it does not have firewall adjustment yet, it will have it soon!
drusmith is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-11-2011, 08:30 PM   #4
Road Trip!
 
Join Date: Dec 2010
Region: Louisiana
Posts: 1,635
Quadrant and fw adjuster should take care if that.
Alscobra is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2011, 09:20 PM   #5
Registered Member
Regular
 
Las0mbra's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Region: Oklahoma
Posts: 2,104
Quote:
Originally Posted by drusmith
Hey guys, i stop by my local performance shop where they have my Cobra on the lift because they are installing the new Spec Stage 2 clutch and throwout bearing. My buddy who works there show me this issue which you can see in the picture. I believe this to be the clutch fork dealeoo, that the cable hooks to and it is hitting that bolt. What caused this, is it going to be an issue later? Has anyone seen this before?

Thanks

Drew
Well, actually, it means your car is absolutely worthless. Completely. I would be glad to drive over there to pick it up for you, and give it a nice resting place out in my driveway. Sorry to hear about your loss :'(
Las0mbra is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2011, 09:29 PM   #6
Registered Member
Regular
 
drusmith's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Region: Michigan
Posts: 783
Send a message via Yahoo to drusmith
Re: NEED HELP!!!! Tranny issue maybe

Quote:
Originally Posted by Las0mbra View Post
Well, actually, it means your car is absolutely worthless. Completely. I would be glad to drive over there to pick it up for you, and give it a nice resting place out in my driveway. Sorry to hear about your loss :'(
I can see why u would want my car, but I don't think can handle it due to the fact you drive what u currently have. Lol lol
drusmith is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2011, 09:33 PM   #7
Registered Member
Regular
 
Las0mbra's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Region: Oklahoma
Posts: 2,104
Quote:
Originally Posted by drusmith

I can see why u would want my car, but I don't think can handle it due to the fact you drive what u currently have. Lol lol
Lol, funny. I have a friend who has a blown Redfire vert pushing around 500 to the wheels... I've driven it twice and it really wasn't too bad... Until I hit the loud pedal and all hell broke lose
Las0mbra is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2011, 09:36 PM   #8
Registered Member
Regular
 
drusmith's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Region: Michigan
Posts: 783
Send a message via Yahoo to drusmith
Re: NEED HELP!!!! Tranny issue maybe

Quote:
Originally Posted by Las0mbra View Post
Lol, funny. I have a friend who has a blown Redfire vert pushing around 500 to the wheels... I've driven it twice and it really wasn't too bad... Until I hit the loud pedal and all hell broke lose
Awesome! Love the loud pedal!
drusmith is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2011, 10:10 PM   #9
Registered Member
Regular
 
Las0mbra's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Region: Oklahoma
Posts: 2,104
Quote:
Originally Posted by drusmith

Awesome! Love the loud pedal!
I know! Haha, it scared me with that much power... I floored it in third and the tires were slipping!
Las0mbra is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Shelby | ROUSH | Boss | Saleen | SVT || Tech and Talk > SVT Mustang

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Charging issue 04_GT 1996-2004 Mustang GT 12 02-12-2011 08:30 PM
Serious Starting Issue boots24 1996-2004 Mustang GT 6 06-25-2010 11:10 AM
starter issue? jimmy_beaner 1996-2004 Mustang GT 5 01-04-2009 05:53 PM
need help with a serious issue Kyle The Bar 13 04-22-2005 08:48 PM
Getting The Last Issue Dan The Bar 7 01-14-2004 03:54 AM

» Like Us On Facebook



11:37 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.