Need help with stereo and speakers. - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Shelby | ROUSH | Boss | Saleen | SVT || Tech and Talk > SVT Mustang



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 05-30-2013, 03:25 AM   #1
Registered Member
Regular
 
94 GT 5.0's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: SF
Region: California
Posts: 221
Need help with stereo and speakers.

So i replaced my after market stereo with another after market stereo, when i took out the wire harness it was hooked up to a axxes radio transmitter and to the stock harness, i've never seen that setup before so im kindof confused about its functionality.
But my issue is that the lows or "bass" dont work and only plays highs, like voice, i feel like im in my grandfathers 92 beetle listening to music on tweeters only. Does anybody know what i can do to bring out the bass and treble etc.. Thank you in advance.
94 GT 5.0 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-22-2013, 07:24 PM   #2
Registered Member
Regular
 
540i6e39's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Sacramento
Region: California
Posts: 155
Quote:
Originally Posted by 94 GT 5.0 View Post
So i replaced my after market stereo with another after market stereo, when i took out the wire harness it was hooked up to a axxes radio transmitter and to the stock harness, i've never seen that setup before so im kindof confused about its functionality.
But my issue is that the lows or "bass" dont work and only plays highs, like voice, i feel like im in my grandfathers 92 beetle listening to music on tweeters only. Does anybody know what i can do to bring out the bass and treble etc.. Thank you in advance.
Try to hook it up how it was originally hooked up to the previous unit with the transmitter.
540i6e39 is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2013, 05:00 PM   #3
Registered Member
Regular
 
94 GT 5.0's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: SF
Region: California
Posts: 221
Quote:
Originally Posted by 540i6e39 View Post

Try to hook it up how it was originally hooked up to the previous unit with the transmitter.
Thanks man, but it turned out that i didn't have the stock amps hooked up. I got some from a gt with the mach 460 system, and now they sound 50 times better
94 GT 5.0 is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Shelby | ROUSH | Boss | Saleen | SVT || Tech and Talk > SVT Mustang

« good deal? | Cams »
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


» Like Us On Facebook



07:51 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.