any spanish speakers out there? - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Off Topic Forums > The Bar



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 02-02-2005, 11:04 PM   #1
Legacy Member
Legacy
 
wiarumas's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Maryland
Posts: 1,738
Send a message via AIM to wiarumas Send a message via MSN to wiarumas
any spanish speakers out there?

http://myphliputil.pearsoncmg.com/al...os/6_1_6a.html

i need some friggin help with this. i have to answer 10 questions about this and so far i got 2.
__________________

Please visit: TheEchoBoom: Gen Y Blog and Forum
wiarumas is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-02-2005, 11:04 PM   #2
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2004
Region: California
Posts: 4,272
i will get on it
STEVE is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:05 PM   #3
I liek gramer
Legacy
 
WhiteStang99's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Region: Florida
Posts: 8,537
Send a message via AIM to WhiteStang99
I speak a little, but I can't help with that. BlackStang99, 232Stang, V6STANG007 might help.
WhiteStang99 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-02-2005, 11:06 PM   #4
Legacy Member
Legacy
 
lowflyn's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Mississippi
Posts: 19,890
Send a message via AIM to lowflyn
If I wasn't already working on my own spanish homework..I'd help lol
__________________
"I'm not driving too fast...just flying too low"
Mine:
-03 SB Cobra vert- 2552 of 5082 Born 02/25/03
Our's:
90 7up vert - new project-07 DSG Focus -DD
335
lowflyn is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:07 PM   #5
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2004
Region: California
Posts: 4,272
well were are the fuggin questions?
STEVE is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:09 PM   #6
Legacy Member
Legacy
 
wiarumas's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Maryland
Posts: 1,738
Send a message via AIM to wiarumas Send a message via MSN to wiarumas
1.
What are they offering for women?
A. A ring
B. Earrings
C. A wallet
D. A necklace

2.
What is that object made of?
A. Silk
B. Leather
C. Pearls
D. Cotton

3.
According to the conversation, what is the occasion they suggest that the object be used for?
A. A party or a formal dinner.
B. To work everyday.
C. To cook
D. To keep it in a secret place.

4.
How much does the object cost?
A. $30
B. $300
C. $3
D. $13

5.
What is being offered for men?
A. Gloves
B. A wallet
C. Sunglasses
D. A hat

6.
What are the characteristics of that object?
A. White, made of leather
B. Black, made of polyester
C. Black, made of leather
D. White, made of polyester

7.
According to the conversation, what kinds of things can you put in that object?
A. Phone numbers
B. Money and credit cards
C. The address book
D. A hat

8.
What special thing do they offer if you are interested in buying this object?
A. A discount.
B. They give a present if you buy it .
C. They offer you a $50 value gift card.
D. Nothing

9.
What would be the normal price for this object?
A. $50
B. $40
C. $55
D. $45

10.
What is the price they are offering it for?
A. $50
B. $40
C. $55
D. $45
__________________

Please visit: TheEchoBoom: Gen Y Blog and Forum
wiarumas is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:09 PM   #7
Legacy Member
Legacy
 
wiarumas's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Maryland
Posts: 1,738
Send a message via AIM to wiarumas Send a message via MSN to wiarumas
this is ridiculous. this is my second week of college spanish and we are already doin stuff like this. this is intense.
__________________

Please visit: TheEchoBoom: Gen Y Blog and Forum
wiarumas is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:11 PM   #8
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2004
Region: California
Posts: 4,272
1) D
2)c
3) A
4) B
5)b
6)c
7) C
8) D
9) C
10) B
STEVE is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:12 PM   #9
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2004
Region: California
Posts: 4,272
It Was So ****ing Easy
btw did you notice how the prices changed the second time around
STEVE is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:13 PM   #10
Legacy Member
Legacy
 
wiarumas's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Maryland
Posts: 1,738
Send a message via AIM to wiarumas Send a message via MSN to wiarumas
holy crap! i was listening to it for about a half an hour already and i only got 2 questions done.. and one was wrong haha.
__________________

Please visit: TheEchoBoom: Gen Y Blog and Forum
wiarumas is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:16 PM   #11
Legacy Member
Legacy
 
wiarumas's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Maryland
Posts: 1,738
Send a message via AIM to wiarumas Send a message via MSN to wiarumas
oh and you got 2 wrong. the thing was for credit cards and the special offer was a discount.

my spanish homework is online with instant results.

thanks a lot man!
__________________

Please visit: TheEchoBoom: Gen Y Blog and Forum
wiarumas is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:18 PM   #12
Registered Member
Regular
 
BlackStang99's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Region: Alabama
Posts: 19
Send a message via AIM to BlackStang99
The answer for question 7 is B and 8 is A

You beat me to it. I was slow again.
__________________
http://www.mustangevolution.com/gall...ang99-sig3.jpg
Quote:
Originally Posted by n8r
jack, jhack, it sounds the same, because the H is silent!
BlackStang99 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:20 PM   #13
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2004
Region: California
Posts: 4,272
i did it in a hurry *shrugs*
STEVE is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:21 PM   #14
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2004
Region: California
Posts: 4,272
pero ahora nos debes una buena feria.
STEVE is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:23 PM   #15
Registered Member
Regular
 
BlackStang99's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Region: Alabama
Posts: 19
Send a message via AIM to BlackStang99
I agree. :yup:
__________________
http://www.mustangevolution.com/gall...ang99-sig3.jpg
Quote:
Originally Posted by n8r
jack, jhack, it sounds the same, because the H is silent!
BlackStang99 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:25 PM   #16
Legacy Member
Legacy
 
wiarumas's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Maryland
Posts: 1,738
Send a message via AIM to wiarumas Send a message via MSN to wiarumas
no hablo espanol. me baņo todos las dias y tengo al perro.

see i suck at spanish haha. thats about the extent of my skills.
__________________

Please visit: TheEchoBoom: Gen Y Blog and Forum
wiarumas is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:26 PM   #17
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2004
Region: California
Posts: 4,272
Quote:
Originally Posted by wiarumas
no hablo espanol. me baņo todos las dias y tengo al perro.
wrong wrong
STEVE is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:26 PM   #18
I liek gramer
Legacy
 
WhiteStang99's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Region: Florida
Posts: 8,537
Send a message via AIM to WhiteStang99
^ lol

hablo un poquito. no mucho.
WhiteStang99 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:27 PM   #19
Registered Member
Regular
 
BlackStang99's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Region: Alabama
Posts: 19
Send a message via AIM to BlackStang99
Quote:
Originally Posted by 232stang
wrong wrong
__________________
http://www.mustangevolution.com/gall...ang99-sig3.jpg
Quote:
Originally Posted by n8r
jack, jhack, it sounds the same, because the H is silent!
BlackStang99 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:28 PM   #20
Legacy Member
Legacy
 
wiarumas's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Maryland
Posts: 1,738
Send a message via AIM to wiarumas Send a message via MSN to wiarumas
silencio por favor! mi espanol es mal.
__________________

Please visit: TheEchoBoom: Gen Y Blog and Forum
wiarumas is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:29 PM   #21
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2004
Region: California
Posts: 4,272
Quote:
Originally Posted by WhiteStang99
^ lol

hablo un poquito. no mucho.
nadie esta hablando contigo, tu eres un UBER nazi
STEVE is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:29 PM   #22
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2004
Region: California
Posts: 4,272
Quote:
Originally Posted by wiarumas
silencio por favor! mi espanol es mal.
no es ma. es terrible
STEVE is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:31 PM   #23
Registered Member
Regular
 
BlackStang99's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Region: Alabama
Posts: 19
Send a message via AIM to BlackStang99
Quote:
Originally Posted by 232stang
nadie esta hablando contigo, tu eres un UBER nazi
no seas malo con el...
__________________
http://www.mustangevolution.com/gall...ang99-sig3.jpg
Quote:
Originally Posted by n8r
jack, jhack, it sounds the same, because the H is silent!
BlackStang99 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:32 PM   #24
Legacy Member
Legacy
 
lowflyn's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Mississippi
Posts: 19,890
Send a message via AIM to lowflyn
Uh... si senor... I can't do the damn eňe thing
__________________
"I'm not driving too fast...just flying too low"
Mine:
-03 SB Cobra vert- 2552 of 5082 Born 02/25/03
Our's:
90 7up vert - new project-07 DSG Focus -DD
335
lowflyn is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:32 PM   #25
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2004
Region: California
Posts: 4,272
Quote:
Originally Posted by BlackStang99
no seas malo con el...
no entiendes, el fue muy malo conmigo por mucho tiempo. y tambien por que le debo de tener compasion (how do i add accents) para un nazi como el?
STEVE is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:40 PM   #26
Registered Member
Regular
 
BlackStang99's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Region: Alabama
Posts: 19
Send a message via AIM to BlackStang99
Quote:
Originally Posted by 232stang
no entiendes, el fue muy malo conmigo por mucho tiempo. y tambien por que le debo de tener compasion (how do i add accents) para un nazi como el?

Como era malo contigo? El es una buena persona.
I don't know how to add accents. You'll have to ask Nick or anyone else that knows.
__________________
http://www.mustangevolution.com/gall...ang99-sig3.jpg
Quote:
Originally Posted by n8r
jack, jhack, it sounds the same, because the H is silent!
BlackStang99 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:42 PM   #27
Legacy Member
Legacy
 
wiarumas's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Maryland
Posts: 1,738
Send a message via AIM to wiarumas Send a message via MSN to wiarumas
Quote:
Originally Posted by 232stang
no es ma. es terrible
si
__________________

Please visit: TheEchoBoom: Gen Y Blog and Forum
wiarumas is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:42 PM   #28
Legacy Member
Legacy
 
lowflyn's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Mississippi
Posts: 19,890
Send a message via AIM to lowflyn
Tenga ir a character map en accessories en system tools
__________________
"I'm not driving too fast...just flying too low"
Mine:
-03 SB Cobra vert- 2552 of 5082 Born 02/25/03
Our's:
90 7up vert - new project-07 DSG Focus -DD
335
lowflyn is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:43 PM   #29
Legacy Member
Legacy
 
lowflyn's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Mississippi
Posts: 19,890
Send a message via AIM to lowflyn
Soy un bonita persona.......no wait...that my gf
__________________
"I'm not driving too fast...just flying too low"
Mine:
-03 SB Cobra vert- 2552 of 5082 Born 02/25/03
Our's:
90 7up vert - new project-07 DSG Focus -DD
335
lowflyn is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:43 PM   #30
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2004
Region: California
Posts: 4,272
Quote:
Originally Posted by BlackStang99

Como era malo contigo? El es una buena persona.
I don't know how to add accents. You'll have to ask Nick or anyone else that knows.
me insultaba nomas porque el no cree que mis opiniones politicas son rasonables.
STEVE is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:48 PM   #31
Legacy Member
Legacy
 
lowflyn's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Mississippi
Posts: 19,890
Send a message via AIM to lowflyn
Quote:
Originally Posted by 232stang
me insultaba nomas porque el no cree que mis opiniones politicas son rasonables.
Por que su opiniones politicas no son rasonables.
__________________
"I'm not driving too fast...just flying too low"
Mine:
-03 SB Cobra vert- 2552 of 5082 Born 02/25/03
Our's:
90 7up vert - new project-07 DSG Focus -DD
335
lowflyn is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:49 PM   #32
Legacy Member
Legacy
 
lowflyn's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Mississippi
Posts: 19,890
Send a message via AIM to lowflyn
Son stupidos es todo
__________________
"I'm not driving too fast...just flying too low"
Mine:
-03 SB Cobra vert- 2552 of 5082 Born 02/25/03
Our's:
90 7up vert - new project-07 DSG Focus -DD
335
lowflyn is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:50 PM   #33
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2004
Region: California
Posts: 4,272
Quote:
Originally Posted by lowflyn
Por que su opiniones politicas no son rasonables.
vete ha la chingada brad
STEVE is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:51 PM   #34
Legacy Member
Legacy
 
lowflyn's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Region: Mississippi
Posts: 19,890
Send a message via AIM to lowflyn
Buenos noches todos los personas de Mustang Evolution. Voy to sleep.
__________________
"I'm not driving too fast...just flying too low"
Mine:
-03 SB Cobra vert- 2552 of 5082 Born 02/25/03
Our's:
90 7up vert - new project-07 DSG Focus -DD
335
lowflyn is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:52 PM   #35
Registered Member
Regular
 
Join Date: Apr 2004
Region: California
Posts: 4,272
Quote:
Originally Posted by lowflyn
Buenos noches
igualmente
STEVE is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Off Topic Forums > The Bar

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spanish Town Parade PureVenom Regional Mustang Discussion 0 02-08-2010 09:15 AM
Nice Catch - Who says Spanish People arent Good for Something bluemustang The Bar 11 12-14-2006 02:01 PM
anybody understand spanish ? Dark02Pony The Bar 16 12-25-2005 10:04 AM
New Speakers! FloMasta24 Mustang Audio & Video 3 03-20-2005 12:42 AM
I hate college spanish... wiarumas The Bar 3 03-16-2005 09:00 PM

» Like Us On Facebook



07:01 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.