Urgent need to solution of this Quize - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Off Topic Forums > The Bar

Join Mustang Evolution Today

Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 03-23-2010, 12:15 AM   #1
Registered Member
Join Date: Aug 2009
Posts: 39
Urgent need to solution of this Quize

Select the proper option

1. Ali is trying to implement a new organizational structure at his company. A group of key employees is resisting the change. In an attempt to "buy off" the leaders, Ali is giving them a key role in the change decision. He doesn't really value their opinion, but wants their endorsement. Ali is using the change strategy of ______.
A. Education
B. Cooptation
C. Negotiation
D. Coercion
2. Akhtar is the manager of a private company. He lets the employee know what is expected of them, schedules work to be done, and gives specific guidance as to how accomplish tasks. He observes which of the following leadership style.
A. Supportive
B. Participative
C. Directive
D. Achievement-oriented
3. A has ___________ power over B if A can dismiss, suspend, or demote B, assuming that B values his or her job.
A. Referent
B. Reward
C. Legitimate
D. Coercive
4. Ahmed and Ali are working in same company. There occurs a conflict between the two due to different views on some decisions. Both are indulging in what type of conflict?
A. Interpersonal conflict
B. Interorganizational conflict
C. Intergroup conflict
D. Person-role conflict
5. All of the following include behavioral symptoms of stress EXCEPT:
A. Asthma
B. Bad moods
C. Being irritable
D. Defensiveness
6. The main problem to be expected when chain of command principle is ignored is that
A. Supervisors cannot keep abreast of what all their subordinates are doing
B. Employees have potential trouble coping with conflicting priorities and demands
C. Decision making is slow
D. There is not enough flexibility

7. Which of the following would be an example of an organization split up functionally?
A. A department store divides its employees by South, West, and East regions.
B. A pharmaceutical company divides its employees into the following groups: manufacturing, sales, customer service, and product development.
C. A cosmetic company divides its employees according to: individual customer services and corporate customer services.
D. A car company divides its employees into car models. For example, on the Mustang team, employees are responsible for development, marketing, and sales.
8. Assessment centers use a variety of selection methods EXCEPT
A. In basket problem solving
B. Leaderless group discussion
C. Polygraph test
D. Management Games
9. The management of an automated factory when wants to produce a new part, it does not change machines. It just changes the computer program. This is best representative of which one of the following?
A. Flexible manufacturing system
B. Reengineering work process
C. Continuous improvement processes
D. Non-flexible manufacturing system
10. Mr. and Mrs. Ali want to buy a house. The market price of which is Rs. 20,00,000. However, they do not want to pay that much, so they make an offer of Rs.16,00,000. The seller, does not want to go that low, but does want to sell the house soon, so he offers to sell for Rs.1800,000. Mr. and Mrs. Ali accept the deal and the house is sold. In this case, buying party paid Rs.20,000 more than they wanted to and seller sold for Rs.20,000 less, but the house was exchanged, which was the main goal of both parties. In this situation which one of the conflict resolution style was adopted by concerned parties?
A. Avoiding
B. Accommodating
C. Competing
D. Compromising


arlen44 is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2010, 12:44 AM   #2
Registered Member
Join Date: Aug 2009
Posts: 40
Urgent need to solution of this Quize

Evidently you want someone to do your homework for you. Sorry, I don't do that. And to expect anyone to do it is irresponsible of you.

on is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2010, 01:12 AM   #3
Registered Member
Join Date: Aug 2009
Posts: 31
Urgent need to solution of this Quize

1. C
2. D
3. C
4. A
5. A
6. B
7. D
8. C
9. A
10. D
anselm is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2010, 02:08 AM   #4
Registered Member
Join Date: Aug 2009
Posts: 40
Urgent need to solution of this Quize

1 C

2 B

3 D

4 A

5 A

6 B

7 C

8 D

9 B

10 D

celyddon is offline   Reply With Quote

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Off Topic Forums > The Bar

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

» Like Us On Facebook

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

05:34 PM

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.