Post any errors or problems that you have with the forum! - Mustang Evolution

Go Back   Mustang Evolution > Off Topic Forums > The Bar



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Please support our sponsors and let them know you heard about them here!
Old 07-19-2003, 08:04 PM   #1
Registered User
Regular
 
Brent's Avatar
 
Join Date: May 2003
Region: Tennessee
Posts: 11,873
Post any errors or problems that you have with the forum!

If you are having problems with the forum since the server swap post your problem here so that we can fix it asap.

Brent
__________________

Reddit
Brent is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-20-2003, 12:09 AM   #2
Legacy Member
Legacy
 
Monkey's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,286
wouldnt let me log in for a long while. kept getting that "could not find server" page and would return me to the log-in screen.

then when i just posted a reply, i think it posted and i got some "general read error" instead of going to my post


EDIT: wont let me stay logged in either.
__________________
**I have sigs turned off, so if you're asking for advice based on your mods, I can't see them**
Monkey is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 06:29 AM   #3
Registered Member
Regular
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 83
Same thing as Monkey, only a few times though. I don't get e-mailed if a post has been answerd or replied
__________________
2003 Black Cobra Coupe
Current Mods: Flowmaster Cat-Back & Tinted Windows
Future Mods: 18x10.5 HRE's, S-281 Spoiler & Side Scoops, & KB Blowzilla

Red, White, and Blue --- The Colors that Hold True

Previous Car: '01 Silver Vert V6 with MAC Cat-Back Dual Exhaust, CAI, 17x9 Chrome Cobra Rs, Billet Grill with Pony Insert

What Ford Needs to make the Next Gen SVT Cobra look like!
http://www.mustangmods.com/data/1251...avatar_gmg.jpg
Stang01 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-20-2003, 07:30 AM   #4
Legacy Member
Legacy
 
Black95GT's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Region: New Jersey
Posts: 897
Send a message via AIM to Black95GT
Only problem i have is it makes me login everytime i visit the forums
__________________
-Jason
2003 DSG Cobra -2.2L KB, 60lbs Injectors, Single Blade TB, SCT2400 MAF, Kook's LT's, Kook's High-Flow Catted X-Pipe, Magnaflow CB, JLT RAI, MGW Short-Throw, H&R Race Springs, MM CC Plates, MM Bumpsteer, BF IRS Brace, BF Idlers, and AFS 18 Chrome Reps w/ R888s
Black95GT is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 09:12 AM   #5
Registered User
Regular
 
Brent's Avatar
 
Join Date: May 2003
Region: Tennessee
Posts: 11,873
It has to do with your cookie settings...

When you come to the site check your IE window on the bottom right......



If you see red dot tell me.
__________________

Reddit
Brent is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 11:38 AM   #6
Legacy Member
Legacy
 
Monkey's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,286
i see a red dot in mine

edit: i had it, but if you click on it, you can force it to accept all cookies from this site. so my red dot isnt there anymore
__________________
**I have sigs turned off, so if you're asking for advice based on your mods, I can't see them**
Monkey is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 11:58 AM   #7
Registered User
Regular
 
Brent's Avatar
 
Join Date: May 2003
Region: Tennessee
Posts: 11,873
Yes that is what I was going to tell everyone to do.

Your IE settings are not accepting the cookies on the site.

Double Click the red dot and force it took accept the cookies for this site and it will save them.

Let me know if that fixed it.
__________________

Reddit
Brent is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 12:02 PM   #8
Legacy Member
Legacy
 
Monkey's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,286
yeha, its fixed it on mine. it automatically logs me in each time now
__________________
**I have sigs turned off, so if you're asking for advice based on your mods, I can't see them**
Monkey is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 12:07 PM   #9
Registered User
Regular
 
Brent's Avatar
 
Join Date: May 2003
Region: Tennessee
Posts: 11,873
What about the rest of your problems you listed Brandon? They gone as well?
__________________

Reddit
Brent is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 12:10 PM   #10
Legacy Member
Legacy
 
Monkey's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,286
yup, im good to go now. thanks brent
__________________
**I have sigs turned off, so if you're asking for advice based on your mods, I can't see them**
Monkey is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 12:12 PM   #11
Registered User
Regular
 
Brent's Avatar
 
Join Date: May 2003
Region: Tennessee
Posts: 11,873
NP Brandon
__________________

Reddit
Brent is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 01:04 PM   #12
Registered Member
Regular
 
KrazyPony's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Region: South Carolina
Posts: 800
seems that has fixed the problem for my settings and my wifes ( onebadpony00 ) but for some reason she still receives the privacy block on the bottom of her browser that points to a banner that is being blocked, but she can sign on to the forum now so its not such a big problem, but thought I would note it here incase anybody has the same issue or has questions in that regard.

Thanks for the great customer service shown in your response for trying to get this resolved.

KrazyPony
__________________
http://i201.photobucket.com/albums/aa307/KrazyPony/KrazyPonysigBlue.jpg
KrazyPony is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 03:03 PM   #13
Legacy Member
Legacy
 
Black95GT's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Region: New Jersey
Posts: 897
Send a message via AIM to Black95GT
yup good to go
__________________
-Jason
2003 DSG Cobra -2.2L KB, 60lbs Injectors, Single Blade TB, SCT2400 MAF, Kook's LT's, Kook's High-Flow Catted X-Pipe, Magnaflow CB, JLT RAI, MGW Short-Throw, H&R Race Springs, MM CC Plates, MM Bumpsteer, BF IRS Brace, BF Idlers, and AFS 18 Chrome Reps w/ R888s
Black95GT is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 03:27 PM   #14
Registered User
Regular
 
Brent's Avatar
 
Join Date: May 2003
Region: Tennessee
Posts: 11,873
Quote:
Originally Posted by KrazyPony
seems that has fixed the problem for my settings and my wifes ( onebadpony00 ) but for some reason she still receives the privacy block on the bottom of her browser that points to a banner that is being blocked, but she can sign on to the forum now so its not such a big problem, but thought I would note it here incase anybody has the same issue or has questions in that regard.

Thanks for the great customer service shown in your response for trying to get this resolved.

KrazyPony
What is the link of the banner that it is blocking?
__________________

Reddit
Brent is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 05:39 PM   #15
Registered User
Newbie
 
Join Date: May 2003
Posts: 9
Send a message via AIM to 1Slow6er
No problems here but i do have suggestion. We need soem type of indicator that tells you what threads you posted in, like the black dot that 3.8mustang.com uses. I cant remeber what threads ive posted in.
__________________
1999 V6- GONE

2003 Sonic Blue GT
-Magnapack Catback
1Slow6er is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 07:22 PM   #16
Registered User
Regular
 
Brent's Avatar
 
Join Date: May 2003
Region: Tennessee
Posts: 11,873
I will work on that. 99Vert also suggested something like that.
__________________

Reddit
Brent is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 09:16 PM   #17
Registered Member
Regular
 
KrazyPony's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Region: South Carolina
Posts: 800
Quote:
Originally Posted by a232stang
What is the link of the banner that it is blocking?

Here is the URL that is blocked:

http://232stangs.com/images/banners/360x72/super6motorsports.gif
KrazyPony is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 09:17 PM   #18
Registered User
Regular
 
Brent's Avatar
 
Join Date: May 2003
Region: Tennessee
Posts: 11,873
Quote:
Originally Posted by KrazyPony
Quote:
Originally Posted by a232stang
What is the link of the banner that it is blocking?

Here is the URL that is blocked:

http://232stangs.com/images/banners/360x72/super6motorsports.gif
thats weird. Don't have a clue why its doing that.
__________________

Reddit
Brent is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 09:29 PM   #19
Registered Member
Regular
 
KrazyPony's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Region: South Carolina
Posts: 800
I dunt know, her IE security settings are identical to mine... maybe its because its a DELL

The page loads fine, just still get the privacy error icon at the bottom of the browser window
__________________
http://i201.photobucket.com/albums/aa307/KrazyPony/KrazyPonysigBlue.jpg
KrazyPony is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 10:59 PM   #20
Legacy Member
Legacy
 
Monkey's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,286
Quote:
Originally Posted by 1Slow6er
No problems here but i do have suggestion. We need soem type of indicator that tells you what threads you posted in, like the black dot that 3.8mustang.com uses. I cant remeber what threads ive posted in.
where is that thing on 3.8? i never see a black dot in things ive posted on
__________________
**I have sigs turned off, so if you're asking for advice based on your mods, I can't see them**
Monkey is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2003, 11:42 PM   #21
Legacy Member
Legacy
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,895
Send a message via AIM to Rellik Send a message via Yahoo to Rellik
me neither, what are u talking about?
Rellik is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2003, 03:10 PM   #22
Legacy Member
Legacy
 
Monkey's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,286
Quote:
Originally Posted by Smokedya95stang
me neither, what are u talking about?
found what he's talking about. look on the left where the envelopes are at. it will have a black dot as if sealing the envelope if you posted in it.
__________________
**I have sigs turned off, so if you're asking for advice based on your mods, I can't see them**
Monkey is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2003, 10:52 PM   #23
Registered Member
Regular
 
Join Date: May 2003
Posts: 48
Send a message via AIM to synister232
when you double click on the red circle thing on the bottom right...

how do you get it to accept it?

what r u supposed to do?
__________________
Mike P
http://www.mustangmods.com/data/174/synister_sig03.jpg
1997 Ford Mustang - K&N, MAC U/D Pulleys, Dual 2.5in DynoMAX mufflers, Indiglo Horse, Indiglo Gauges, MTX 300W amp, 2 12"s, and misc interior
synister232 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2003, 11:07 PM   #24
Registered User
Regular
 
Brent's Avatar
 
Join Date: May 2003
Region: Tennessee
Posts: 11,873
Go to Internet Explorer Properties and then Privacy and tehn Accept All Cookies....

Or Go to the LOW setting and at the bottom hit the edit uttom and put the site in there.
__________________

Reddit
Brent is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2003, 12:44 AM   #25
Registered Member
Regular
 
Join Date: May 2003
Posts: 48
Send a message via AIM to synister232
still not working - do i have to delete all my cookies first then do that?

(i suck at computers, i know how to click on the websites thats about it )
__________________
Mike P
http://www.mustangmods.com/data/174/synister_sig03.jpg
1997 Ford Mustang - K&N, MAC U/D Pulleys, Dual 2.5in DynoMAX mufflers, Indiglo Horse, Indiglo Gauges, MTX 300W amp, 2 12"s, and misc interior
synister232 is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2003, 03:11 PM   #26
Registered Member
Regular
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 151
Send a message via AIM to el cheapo
ok, i am wondering if anyone knows why my avatar shows up sometimes, and sometimes it doesnt?? I am hosting it on a geocities webpage, is that the problem?
__________________
damn it school, why do you suck so bad??
el cheapo is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2003, 06:19 PM   #27
Legacy Member
Legacy
 
Monkey's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,286
yes. www.mustangmods.com host it there
__________________
**I have sigs turned off, so if you're asking for advice based on your mods, I can't see them**
Monkey is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2003, 07:08 PM   #28
Registered User
Regular
 
Brent's Avatar
 
Join Date: May 2003
Region: Tennessee
Posts: 11,873
Quote:
Originally Posted by synister232
still not working - do i have to delete all my cookies first then do that?

(i suck at computers, i know how to click on the websites thats about it )
Are you able to stay logged in to the site? Or do you have to log in everytime?
__________________

Reddit
Brent is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Mustang Evolution > Off Topic Forums > The Bar

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with forum? Post here Brent The Bar 72 08-04-2005 10:50 AM
A Post about my car from another forum Danger Dude The Bar 23 05-20-2005 10:22 AM
how do I post sound clips on the forum? jimmy_beaner ME Site Help & Announcements 2 08-28-2004 02:23 PM
Post any errors that you recieve on the site Brent The Bar 32 11-19-2003 09:30 PM

» Like Us On Facebook



12:04 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

MustangEvolution.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.